05/11:: Totes a Tarragona. Un crit contra les violències masclistes

taragona5N_WEB-1Col·lectius i organitzacions feministes de Catalunya, País Valencià i Ses Illes ens hem trobat a la Plataforma Feminista 5N a Tarragona per impulsar una gran manifestació contra les violències masclistes, el 5 de Novembre, a les 12h del migdia, a la Plaça Imperial Tàrraco a Tarragona.

La Xarxa Feminista i la Comissió Dinamitzadora de les Jornades Radical-ment Feministes ens sentim compromeses amb aquesta crida i us animem a participar massivament. Aquesta iniciativa dóna continuïtat a les mobilitzacions contra les violències masclistes en els diversos territoris com la que va haver a Euskalherria aquest mes d’abril o a Madrid l’any passat.

L’objectiu d’aquesta manifestació és denunciar les violències masclistes i la manca de resposta contundent per part de les administracions i els governs. I alhora visibilitzar que el moviment feminista som la clau de la transformació cultural i social. Sense les dones no hi ha revolució! Les unes al costat de les altres, practicant l’autoorganització, l’apoderament i l’autodefensa feminista, diem PROU a les violències masclistes i ens donem suport per gaudir de vides i relacions lliures.

En aquest moment som molts els col·lectius i organitzacions feministes a Lleida, Tarragona, Tortosa, Barcelona, València, El Maresme i altres llocs… que estem treballant per omplir els carrers de Tarragona de milers de persones, però sobretot de milers de dones.

——————–

A més de la vostra presència, us animem a portar la samarreta lila en solidaritat amb les encausades del Cas Bershka! Si no la teniu, no patiu, allà la podreu adquirir!

I, per altra banda, ens conviden al dinar popular per ajudar a recollir diners per a fer front tot el procés judicial.

Aquest serà al Passeig de les Palmeres un cop acabats els actes de la manifestació. Hi haurà barra i musiqueta!

El menú constarà d’arrossejat de verdures i bolets, pa, aigua, vi i fruita. I el preu serà de 8 euros.

Podeu inscriure-us (data límit: dijous 3 de novembre) de dues maneres:

  1. Comprant tiquets al Casal Sageta de Foc (C/La Nau, 11 TGN)
  1. Emplenant el següent formulari fent l’ingrés en el número de compte que us indiquem.

*Si us plau, si veniu en grup envieu un correu a dinar5n.tgn@gmail.com i feu un ingrés conjunt.

Us esperem a totes!! La solidaritat es la nostra millor arma!

——————-

Reserveu-vos aquesta data a les vostres agendes!!! A les vostres ciutats, pobles o barris difongueu la convocatòria i animeu-vos a organitzar autobusos, caravanes de cotxes o ompliu vagons en el tren.

Si us animeu i organitzeu autobusos, per qüestions de logística i aparcament, us demanem que ens ho comuniqueu a novembrefeminista@gmail.com

Per més informació del manifest 5N:  AQUÍ

Informació actualitzada a les nostres webs i xarxes socials

Novembre Feminista: https://novembrefeminista.wordpress.com/

novembrefeminista@gmail.com

Ca la Dona: https://www.caladona.org/

Log in with your credentials

Forgot your details?