09/01:: Sopar d’any nou a Ca la Dona, per un 2016 molt i molt feminista

DSC_0958Benvolgudes sòcies i amigues… us desitgem molt bona entrada d’any. Ca la Dona estarà tancada del 25 de desembre al 3 de gener i a la tornada ens retrobem per conjurar-nos pel 2016! Serà en un sopar, dissabte 9 de gener a les 9 del vespre. Reserveu-vos la data a l’agenda 2016! Aquest any serà una celebració molt especial, ja que el nou any que comença anirà acompanyat d’un gran canvi per Ca la Dona i és que per fi disposarem de TOTA la casa, recordeu quan vam arribar a Ripoll 25?

Un any més, un sopar col·lectiu, aquest cop hem de portar alguna cosa per compartir (la beguda la posa ca la dona!) i també portar-nos de casa coberts+plat!!!! (per no haver de posar-nos a rentar vaixella a Ca la Dona. No volem utilitzar paraments d’un sol ús). La vetllada tindrà actuacions sorpresa + el sorteig de la cistella gastronòmica col·lectiva + els bons auguris per l’any que estrenem que ve carregat de fites excepcionals!

Unes quantes caladones ambientarem la casa, pararem taula, sortilegis, actuacions….si tens ganes: quedem a Ca la Dona a les 19:30h, el  9 de gener + avisa a secretaria (info@caladona.org) per tenir-ho en compte.

Recorda que la panera l’omplim entre totes: dugueu productes! Els números per a la rifa són a la vostra disposició a la secretaria i també el mateix dia 9 gener durant el sopar (també podeu dur els productes aquell dia).

Com serà la panera? No ho sabem….a veure com de grossa la fem, entre totes.

Anoteu a agenda 2016: el 09/01 sopar ca la dona….

// per cert, teniu l’Agenda de les Dones 2016? enguany destina una part dels beneficis a l’associació Candela. //

Log in with your credentials

Forgot your details?