11/05:. Per què li diuen Sexting quan parlen de Sexpreading?

Des d’EdPAC i Candela ens fa molta il·lusió convidar-vos a les Jornades “Per què li diuen sexting quan parlen de sexpreading? Violències sexuals i pantalles: la difusió d’imatges sense consentiment. Repensant els models de prevenció i abordatge”
Que les xarxes reprodueixen masclisme està més que demostrat, només cal fer una ullada ràpida a continguts, xarxes i aplicacions per fer-nos una idea de l’abast. Però són les TIC la causa? Realment les TIC augmenten la violència masclista entre la població jove? El que sí tenim clar és que han aparegut noves formes de violència. Amb aquesta jornada volem fer unes aportacions a una violència paradigmàtica: L’enviament de fotografies de contingut sexual sense el consentiment de la persona que hi apareix.
 
Tant EdPAC com Candela treballem amb joves als instituts i altres espais d’educació formal i no formal arreu de Catalunya. Sense diferència de regió, poble, ciutat, barri, edat, classe social i/o quantitat de població migrada, la majoria dels llocs on anem diàriament pateixen, han patit o coneixen algun cas d’enviament de fotografies sense consentiment i posterior assetjament de la persona què hi apareix. Què està passant que els i les nostres joves estan exercint aquesta violència continuada i de forma col·lectiva?
 
Amb l’excusa de presentar-vos el terme SEXPREADING ens agradaria molt aprofitar la jornada per debatre, reflexionar i posar en comú eines que ens ajudin a millorar la prevenció de les violències 2.0 i els models de prevenció en general.
 
Ens encantaria comptar amb la vostra presència el dia 11 de maig de 9h a 14h al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison. Com que l’espai és limitat caldrà fer una inscripció prèvia aquí
Moltes gràcies i fins llavors!
Imagen en el mensaje

Associació Candela
per a la Investigació i Acció Comunitària
 
c/Vall d’Ordesa, 12 baixos

08031 Barcelona

Tel.: 93 179 70 92

www.candela.cat

Log in with your credentials

Forgot your details?