22-25-26/05 Jornades Internacionals Ciutats Vivibles

Data: 22-25-26/05
LLoc: Centre Social de Sants

 

 

Benvolgudes, benvolguts,

Després de més de dos anys de treball, i gràcies a totes les dones i col·lectius que hi han participat i l’han fet possible, Ciutats Vivibles celebra, com a colofó final, les Jornades Internacionals, amb un programa que, estem segures, serà tot un gaudi i un aprenentatge col·lectiu.

 

Podrem veure el documental, conèixer el llibre, i participar d’un programa esplèndid que inclou, a més, la celebració del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, amb la Xarxa de Dones per la Salut.

 

I, naturalment, ens encantaria compartir-ho amb vosaltres. Per això, adjuntem el cartell de l’esdeveniment, i us emplacem a entrar a la web, on trobareu el detall dels tallers de dissabte pel matí, així com l’enllaç per a les inscripcions i l’esdeveniment del facebook.


Sentir la ciutat, pensar-la, viure-la i transformar-la des del sosteniment de la vida. Volem empoderar-nos individualment i col·lectiva; fomentar xarxes i transferència d’experiències i coneixements entre moviment feminista i entitats d’àmbit veïnal; difondre la perspectiva feminista; i contribuir a aflorar la diversitat de formes de viure, moure’s i sentir el territori. Tot això, posant en relació diverses ciutats de Catalunya i de Llatinoamèrica.

Fer visibles i referencials les pràctiques feministes, també en espais mixtes,  especialment amb un moviment veïnal ple de dones, que a través de la construcció col·lectiva transformen el nostre entorn. Interrelacionant pràctica i pensament, o potser no només interrelacionant sinó que, de fet, no existeixen per separat.

 

La ciutat som nosaltres. Apropiem-nos-la, transformem-la, revisem-la i exigim allò que considerem. Per a fer-ho, cal donar centralitat als plantejaments feministes i ecologistes per una nova ciutadania (la cuidadania). Omplim els nostres ulls de la diversitat que ens habita, i aboquem-la sobre la ciutat.

 

També celebrarem, amb la Xarxa de Dones per la Salut, el Dia Internacional d’Acció per la Salut de la Dona. En 1988, a proposta de la “Red de Salud de las Mujeres Latinoamericanas y del Caribe, RSMLAC”, es va celebrar el primer 28 de Maig com a dia d’acció global per la salut integral de les dones, pels drets sexuals i els drets reproductius, considerant el cos com un territori d’autonomia i llibertat.

 

Més informació a:   https://ciutatsvivibles.wordpress.com/

 

Log in with your credentials

Forgot your details?