22/01:: Convocatòria per acció de denúncia feminista de les violències masclistes

25nBenvolgudes companyes,

Des del passat mes de novembre, algunes de nosaltres ens hem trobat fer suport mutu i acompanyament obert entre dones afectades a diferents nivells ( personal, professional, social…) i per començar a pensar totes plegades una resposta per l’escalada de violències i assassinats masclistes que estem visquent.

Des d’aquest espai ha sorgit la idea de fer una acció pública i simbòlica de denúncia de la negligència i complicitat institucional en l’atenció i acompanyament a les dones que viuen violència, així com la indiferència i tolerància social davant les violències masclistes. Sabem que som moltes les dones, lesbianes, trans, espais i organitzacions feministes que veiem necessària l’articulació i la denúncia al carrer, així que us convidem a pensar-ho i fer-ho juntes.

La nostra proposta és trobar-nos el proper dijous 22 de gener a les 19h. a Ca la Dona per parlar-ne. Us agrairem que ens confirmeu la vostra assistència per poder preveure l’aforament de l’espai, i si no podeu venir però esteu interessades en participar, també ens ho podeu comunicar.

Salut i feminisme!!!!

Feministes Indignades

Assemblea feminista creada a l’acampada de la Plç. Catalunya i vinculada al moviment 15M

email: feministesindignades2011@gmail.com

Log in with your credentials

Forgot your details?