19jul : 21h : docu 4f. Ni oblit ni perdó

4F_Forat de la Vergonya Aquest proper divendres 19 de juliol, a partir de les 21:00, al Forat i a l’aire lliure, diferents entitats del Casc Antic tenim el plaer de convidar-vos a la projecció de la pel·lícula “4F. Ni oblit ni perdó”.

Es tracta d’un documental molt aclaridor sobre el cas 4F, un muntatge policial-judicial-polític que comença la nit del 4 de febrer del 2006 al  nostre barri, més concretament a l’actual Palau Alòs del carrer Sant Pere Més  Baix.

Una festa sorollosa, la guàrdia urbana que intervé, un urbano que cau per un cop al cap i acaba en coma. A partir d’aquí, detencions sense fonament,  maltractaments, tortures, condemnes injustificades, tot amb la complicitat dels estaments polítics. Un muntatge contra persones innocents que o bé passaven per allà o portaven una estètica “sospitosa” per a les autoritats. 7 anys després, aquest documental co-finançat per multitud de persones individuals i diversos col·lectius, analitza i aclareix molts dels clarobscurs del cas.

Comptarem amb la presència de l’equip del documental, i també de la Mariana Huidobro, mare d’un dels acusats i condemnats, i de l’antropòleg Manuel Delgado, que també ha participat a la pel·lícula.

Amb aquesta projecció, a més, volem retre homenatge a la Patricia Heras, jove poeta acusada i condemnada per aquest cas que va  acabar suicidant-se al 2011.

Us esperem a totes i a tots!

“4F. Ni oblit ni perdó” .:. Divendres 19 de juliol al Forat de la Vergonya

Convoquen: la federació Casc Antic per una Gestió Comunitària (composada per l’Associació Catalana de Residents Senegalesos, l’Assemblea d’Aturades i Aturats de Catalunya, Associació Eco-Concern Innovació Social, Associació de Veïns i Veïnes del Casc Antic, EICA i RAI) i per l’Antic Teatre, Art-Mirall, l’Espai Mescladís, Bacantoh, Ca la Dona, el diari Masala, Les Horteres de la Ribera i la Llibreria Icària.

Log in with your credentials

Forgot your details?