Inscripcions obertes als tallers d’Autodefensa Feminista

Data: Setembre 2020
LLoc: Ca la Dona

Ja tenim obertes les inscripcions als tallers d’autodefensa feminista que començarem al setembre del 2020. Aquest nou trimestre hem incorporat la modalitat virtual per a totes aquelles companyes que preferiu fer els tallers des de casa.

Per fer els tallers presencials i accedir a Ca la dona, totes haurem de seguir les normes de seguretat i accés a la casa. En cas de confinament tots els tallers presencials pasaran a format virtual.

TALLERS PRESENCIALS

Els tallers amb contacte, es poden fer actualment d’aquesta manera:

  • Amb control de temperatura a l’entrada
  • Amb pantalles facials i mascaretes, segons descrigui el taller (cada dona porta la seva pantalla i/o la seva mascareta)
  • Amb registre de presència a cada classe i treballant amb la mateixa persona tota la classe, minimitzant al màxim el número de persones diferents amb les que treballen les dones.
  • Ús freqüent de gel per a les mans

Si un cop inscrita al taller, aquest ha de passar a ser virtual i no t’interessa continuar, t’abonarem la quota no gastada fins aquell moment. Hauràs d’escriure a agenda@caladona.org. Per a sol·licitar-ho i indicar-nos el número de compte al que vols que et fem la devolució.

Els grups presencials seran de màxim 10-12 persones i es treballarà sempre amb la parella que s’assigni el primer dia, d’aquesta manera limitarem el nombre de contactes. 

Autodefensa feminista nivell I amb Karin Konkle

Divendres de 10-12 h. Del 18/9 al 18/12 (14 sessions) de 2 hores.

Obert a totes les dones, lesbianes i trans. Es tractarà com mantenir la calma, gestionar l’espai i avaluar les situacions, millorar la comunicació i l’autodefensa física. 

Quota: 110€

Inscriu-te >>

Autodefensa feminista nivell I amb Clarissa Fontana

Dilluns de 19h a 21h. Del 14/09 al 21/12 (14 sessions) de 2 hores.

Obert a totes les dones, lesbianes i trans. Es tractarà com mantenir la calma, gestionar l’espai i avaluar les situacions, millorar la comunicació i l’autodefensa física. 

Quota: 110€

Inscriu-te >>

Repàs de les tècniques d’autodefensa física amb Karin Konkle

Dissabte 19/9, de 10h a 14h

Obert a totes les dones, lesbianes i trans, que hagin participat en un curs virtual o presencial de Karin Konkle o Clarissa Fontana. Repassarem totes les tècniques que es fan en el nivell 1 d’autodefensa feminista practicarem les tècniques en parelles.

No és per a dones que volen tenir un primer contacte amb l’autodefensa.

Quota: 20€

Inscriu-te >>

Sessió simulacres d’autodefensa física amb Karin Konkle

Dissabte 3/10, de 10h a 14h

Farem simulacres de peu i a terra. Només obert a les persones que hagin fet cursos presencials d’autodefensa amb la Karin Konkle o la Clarissa Fontana, o hagin fet un curs d’autodefensa virtual i el taller de repàs de tècniques d’autodefensa física. Les persones que s’apuntin a aquest curs sense reunir els requisits no podran participar en el curs i no es tornaran els diners pagats.

Quota: 20€

Inscriu-te >>

Arts Marcials amb Karin Konkle

Dijous de 19:30h – 21.30h. Del 17/9 al 17/12  (13 sessions) de 2 hores

És un curs per agafar una base marcial general. Entrenarem amb tècniques d’aikido, tai-txi i autodefensa feminista per aprofundir en el coneixements de la unificació del cos i la ment, el llenguatge marcial, els cops, les preses, anar a terra i el combat en diferent contextos.

Quota: 100€

Inscriu-te >>

TransforFem amb Karin Konkle i Eva Lleonart

Divendres de 17h – 21h. El 2-9-16-23 d’octubre,  (4 sessions) de 4 hores

Abordem 4 aspectes de l’autodefensa: Mantenir la calma, gestionar l’espai físic, la comunicació verbal i el conflicte físic. Millorem la capacitat de gestió d’aquests 4 aspectes a través d’exercicis d’escriptura terapèutica i autodefensa. Taller pràctic interactiu, amb exercicis d’escriptura terapèutica i PNL (programació neurolingüística),  jocs de rol,  entrenament físic i l’ús controlat de situacions de “simulacre”.

Karin Konkle, especialista en Autodefensa Feminista i Eva Lleonart, Escriptora i Coach,  Màster en Programació Neurolingüística (PNL) i especialitzada en Escriptura Terapèutica i Coaching literari.

Quota: 100€

Inscriu-te >>

Txi kung amb Clarissa Fontana

Dilluns de 18h a 19h. Del 14/09 al 21/12. (12 sessions) d’1 hora

Dirigit a totes les dones, lesbianes i trans, de totes les edats, principiants i a les que ja hagin practicat Txi kung. Prioritzarem les alumnes que ja han participat al curs en línia.

Quota: 60€

Inscriu-te >>

Kick Boxing amb Cristina Torrico

És el mateix grup desdoblat. No s’admetran canvis de grup.

Dimarts  de 20h a 21.30h. Del 15/09 al 22/12  (14 sessions) d’ 1.30h

Dimecres  de 20h a 21.30h. Del 16/09 al 23/12  (14 sessions) d’ 1.30h – COMPLET

Quota: 105€

Inscriu-te >>

TALLERS VIRTUALS

Autodefensa feminista nivell I amb Karin Konkle

Dilluns de 19.30h a 21h. Del 15/9 al 17/11 (10 sessions) d’1.30h

Es tractarà com mantenir la calma, gestionar l’espai i avaluar les situacions, millorar la comunicació i l’autodefensa física. 

Quota: 75€

Inscriu-te >>

Txi kung virtual amb Clarissa Fontana

Divendres de 18’30h a 19’30h. Del 18/09 al 18/12 (14 sessions ) d’1h

Dirigit a totes les dones, de totes les edats, principiants i les que ja hagin practicat Txi kung.

Quota: 70€

Inscriu-te >>

Log in with your credentials

Forgot your details?