Campanyes

La potenciació i generació de xarxes de dones i grups està en el centre de l’activitat de Ca la Dona, com a espai de trobada, relació, intercanvi, reunió o activisme feminista. Per això, Ca la Dona participa en xarxes i campanyes feministes, ja sigui com a curadora, com a participant o fent-ne recolzament. En aquesta pestanya trobaràs informació sobre algunes de les campanyes en les que hem tingut un rol de dinamització activa, i d’altres campanyes que s’han gestat a Ca la Dona o en els grups que treballen des d’aquí.

Acabar amb la impunitat dels cascos blaus – desembre 2014

Campanya sorgida a la trobada de Lovaina de la Xarxa de Dones de Negre, iniciada per Zene o Crnom (Dones de Negre Belgrad), per acabar amb la impunitat davant l’explotació sexual per part dels pacificadors de l’ONU (“cascos blaus”).

Dones x Dones (per la Pau), grup de Ca la Dona, s’uneix a la campanya el 1o de desembre 2014, dia dels Drets Humans, enviant carta al ministeri de defensa de Regne d’Espanya i fent difusió de la campanya. PLANA DE LA CAMPANYA

Signa NOalTTIP, Iniciativa ciutadana europea – novembre 2014

Ca la Dona hem signat aquesta iniciativa de la societat civil europea per fer front comú al Tractat de lliure comerç i inversions EEUU- EU (TTIP, TAFTA, CETA). Participem en la recollida de signatures des de la nostra web: http://www.caladona.org/campanyes/signa-noalttip/ ( novembre 2014)

https://stop-ttip.org/firmar/ http://noalttip.blogspot.com.es/

Vaga de totes.

Ca la Dona hem signat el manifest

http://vagadetotes.wordpress.com/, https://www.facebook.com/vaga.detotes i @vagadetotes

nina campanya - creació Sandra Campañon, 2012

Campanya avortament lliure i gratuït.

http://www.caladona.org/campanyes/campanya-pel-dret-a-lavortament-lliure-i-gratuit/

Iniciada l’any 2007 per Ca la Dona, ha passat per diferents etapes:

2007 – 2009: http://www.caladona.org/avortamentlliureigratuit.html

actualitat: pàgina a facebook http://www.facebook.com/pages/Dretalpropicos

twitter: @dretpropicos

Les Dones no t’esperem: Feministes contra el Papa. Iniciada el 2010 amb motiu de la visita del Papa Benet XVI a Barcelona el novembre de 2010. Ca la Dona vam sumar-nos a la campanya Jo no t’espero. http://www.caladona.org/campanyes/campanya-dones-feministes-contra-el-papa/

Log in with your credentials

Forgot your details?