CONCENTRACIÓ URGENT PALESTINA – Dijous 20 i dijous 27 de juliol

CONCENTRACIÓ URGENT PALESTINA

Dijous 20 de juliol a les 8 de la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Dones x Dones donem suport a aquesta iniciativa i a totes les que es facin per aturar aquest genocidi…

Aturem la massacre contra el poble palestí i la invasió al Líban!!! Prou impunitat de l’estat d’Israel. prou passivitat dels nostres governs.

Convocants inicials: Comunitat Palestina, Xarxa d’enllaç amb Palestina, Plataforma Aturem la Guerra.

Amigues i amics: A l’Assemblea d’Aturem la Guerra hem valorat com a molt gravíssima la situació que estem veient a Palestina i la invasió del sud del Líban per part de l’exèrcit d’Israel. Cal que fem visible la indignació que sentim i que forcem als nostres governs a denunciar i a condemnar les agressions. Prou impunitat! Prou passivitat! Encara que el temps és molt i molt just, dijous que ve, la gravetat dels fets ens exigeix un esforç de difusió a tota la gent que es revela davant la impunitat d’uns i la passivitat d’altres. No és la millor època, però podem ser-hi molta gent, si sumem el nostre petit esforç. Et demanem que ja des d’ara mateix facis difusió d’aquesta convocatòria urgent.

El dilluns 17 a les 7h a Sodepau (Pstge. del Crèdit, 7 de Barcelona), reunió de tothom que pugui per continuar preparant aquesta convocatòria SEGUIM EN PEU DE PAU!

Dones x Dones

Log in with your credentials

Forgot your details?