Procés participatiu

Com hem treballat?

* Ripoll 25 ha de ser un edifici parit per totes nosaltres, de forma participativa, i amb criteris d’arquitectura bioclimàtica. Per això, estem treballant en conveni amb la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC (Sandra Bestraten), el projecte arquitectònic. Amb estudiants, i amb tallers a Ca la Dona, es projecten els espais de l’edifici.

* Per la mateixa raó, les excavacions arqueològiques que cal fer s’han conveniat amb la UB (Gisela Ripoll).

* El procés de Casp a Ripoll xucla moltes energies a Ca la Dona. Però no volem que Ripoll es mengi tota l’activitat de la casa. I, a més, imaginar-nos en un espai a peu de carrer, i més gran, ens ha dut a què necessitem aturar-nos per a pensar sobre la pròpia Ca la Dona: quin és el nostre cor, què volem fer, com ens relacionem amb altres col·lectius, amb les institucions, etc. Hem realitzat 4 jornades de reflexió, en dissabtes al matí, amb dinar posterior que, juntament amb els debats generats en altres espais (als grups, comis, assemblees, etc.), ens han ajudat a madurar col·lectivament. Les crisis generades per aquest projecte han pogut ser (i esperem que continuïn sent-ho) una oportunitat de creixement.

VOLS PARTICIPAR?

A l’Assemblea de sòcies (juny 2006) va sorgir la necessitat de trobar-nos per parlar, reflexionar…al voltant del projecte de nova casa per Ca la Dona. Per això recuperem la COMI AMPLIADA.

La Comi Ampliada, està oberta a totes les sòcies que vulguin participar en el procés de tirar endavant el projecte de la nova casa. És reuneix el 1er. dimarts de mes de 18:30 h a 21:00 h. Per estar al dia de qualsevol canvi pots consultar la PROGRAMACIÓ DE REUNIONS MENSUALS DE LES COMIS CA LA DONA, que trobes a la plana principal de la web… i si no l’hem actualitzada (coses de la vida) pregunta a secretaria.

Log in with your credentials

Forgot your details?