Continguts

nena_salt_siluetaEls eixos del debat proposats per a enguany són els següents:

  • El subjecte polític del feminisme (Divendres 18, 16,30-20h.). Com podem fer compatible la importància d’emprar l’eina personal-política de ser “dones” amb la necessitat de visibilitzar i representar els matisos i les diverses realitats, experiències i especificitats de les dones?
  • Aprenent dels conflictes (Dissabte 19, 10,30-14h. ). Les diverses maneres que tenim de fer i d’entendre el feminisme ens pot portar i de fet ha comportat situacions conflictives. Parlem-ne i busquem eines per a positivar i abordar els conflictes que genera la nostra gran diversitat.
  • Lesbianisme i lesbofòbia dins el moviment feminista (Dissabte 19, 16,30-20h. ). Tot i que les lesbianes hem estat i som una part integrant del moviment feminista, sovint ens hi trobem poc representades. Per què es dóna aquesta situació? Què podem fer entre totes per a canviar-la?
  • Plenari (Diumenge 20, 11-14h.). Ens trobarem totes juntes per a posar en comú el que ens ha suggerit l’Escola i fer valoracions, propostes, etc…
  • Genealogies. De manera transversal i durant tota la celebració de l’Escola, volem recuperar aportacions de dones que ens han estat properes i que formen part de la nostra genealogia per tenir present el seu llegat feminista de cara al futur.

Log in with your credentials

Forgot your details?