Concurs Foto Estiu Ca la Dona 2007 - Dibuix: Magalí
Foto Estiu Inici
Bases
Enviar fotos
Les Fotos
Votacions
Calendari
   

VOTACIONS        

Totes les internautes de la web de ca la dona podem triar les fotos de l'estiu. Entre totes les participants sortejarem un premi sorpresa! Podem votar del 6 al 21 d'octubre. ATENCIÓ HEM AMPLIAT EL TERMINI PER ENVIAR VOTACIONS...FINS EL 31 D'OCTUBRE!!!

Com votar? Pots fer  arribar el teu vot a Ca la Dona de 2 maneres. Enviant un email a caladona@caladona.org  (posa VOTACIONS a l'assumpte del email) o bé omplint el formulari web Votacions Foto Estiu Ca la Dona que tens més avall.

Tria les 2 fotografies que més t'agradin. Fixa't en el número que les identifica. El localitzes el codi a sota de cada foto.  Si ens indiques un email de contacte (si no tens email, posa un telèfon) et podrem avisar si et toca el premi sorpresa. 

FORMULARI VOTACIONS FOTO ESTIU CA LA DONA

El teu nom:

Un email per contactar amb tu (si no tens email, escriu el teu telèfon):


Els codis de les 2 fotos que més t'agraden (f0...):

Quan cliquis el votó VOTAR que veus a sota s'obrirà una finestra de seguretat del formulari, amb una imatge formada per números i/o lletres. Escriu el que vegis a la casella corresponent, així evitem spams en el correu!...i el teu vot serà enviat a la bústia electrònica de caladona.. Moltes gràcies per participar.

 

© 2006 Ca la Dona http://www.caladona.org - Les fotografies són de les respectives autores.