Mostres anteriors

FemArt’13

discolamenopausaDíscola menopausa, política radical

Quatre paraules que pretenen imitar la simultaneïtat expressiva de les arts visuals i plàstiques i que volen convidar les artistes a parlar d’allò que no es parla, a mostrar allò que no es veu, a canviar allò que sembla immutable…

ombra_hFemArt’12Fem Art 2012: Afinitats

Afinitats

…hi havia una afinitat d’allò més irreductible, una actitud que buscava la manera de vincular-nos, de fer xarxes i d’avançar conjuntament sense renúncies…

ombra_h

Femart’11

femart11Re-Voltes

Ens havíem plantejat la possibilitat de suprimir la
celebració de la Mostra, degut a les retallades, però no ens resignàvem i, després de donar-hi
voltes i més voltes ens va atrapar l’espiral expansiva de la REVOLTA.

Ens havíem plantejat la possibilitat de suprimir la celebració de la Mostra, degut a les retallades, però no ens resignàvem i, després de donar-hi voltes i més voltes ens va atrapar l’espiral expansiva de la REVOLTA.

ombra_h

Femart’10

10La higiene i la neteja van ser els temes proposats a les artistes en aquesta edició de la Mostra.

Imatges de les obres

ombra_h

Femart’09

09

Aquesta edició es va centrar en la relació entre l’art i els feminismes.

Pots trobar més informació aquí

ombra_h

Femart’08

08Cuidadania centrifuga ciutadania

Aquest fou el lema de la mostra, que a més va comptar amb un apartat nou, l’ Extrafemart. El catàleg de les obres de la Mostra es pot veure aquí. I el d’ Extrafemart, aquí.  El llistat de participants i les seves trajectòries pots consultar-lo aquí.

ombra_h
Femart’0707

La mostra va centrar-se en la temàtica del temps.

Aquí pots consultar el catàleg de les obres,

i aquí el de les artistes participants.

ombra_h

Femart’o606

El tema triat va ser la casa.

Aquí tens el catàleg de la Mostra.

I aquí, el de les artistes que van participar-hi.

ombra_h

Femart’0505

La mostra va estar dedicada al tema de les pors. Aquí tens el catàleg.

ombra_h

Femart’0404

Intervencions públiques va fer èmfasi en el procés de creació, en la relació entre artistes com a generadora de discurs, en la possibilitat de transformació i mal·leabilitat de l’espai… Va iniciar un procés de participació i intercanvi entre artistes previ a la Mostra que va concloure en tot un seguit de propostes creatives de denúncia i transformació de l’espai públic des de la mirada de les dones. Catàleg aquí.

ombra_h

Femart’0303

En l’edició del 2003, amb el tema del desig, vam proposar explorar l’àmbit dels desitjos des d’un terreny pròpiament femení, recollint algunes de les formes amb les que donem visibilitat al nostre desig sexual. Un desig que, en contínua evolució, trenca fronteres, ens afirma vitalment i ens representa una font de poder.
Aquí pots veure el programa de la mostra.
Aquí pots veure el programa del seminari entorn dels desitjos que va transcórrer en paral·lel a la mostra.

ombra_h

Femart’0202

De reflexes i reflexions ens va apropar a l’autorepresentació de les dones, un tema que ens va permetre situar-nos davant la subjectivitt sobres les nostres vides en relació amb nosaltres mateixes, en relació amb d’altres i amb el món entès com un entramat de múltiples relacions
Aquí pots veure el catàleg.

ombra_h

Femart’00


@rtistes.La imatge videogràfica, electrònica i les noves tendències artístiques que això propicia. La Mostra constava d’una instal·lació interactiva de webs d’un centenar d’artistes i col·lectius. També es feien passis continus del video Un espai propi, un film col·lectiu i d’altres vídeos rodats per dones.

ombra_h

Femart’99

Ull públic, mirada de dona. Va ser una any centrat en la imatge fotogràfica i en el treball de les imatges.

ombra_h

Femart’98


Gènere i identitat: des de diferents discursos, experiències, disciplines i tècniques artístiques les participants ens van anar descobrint l’art de dones i les múltiples identitats que generen.

ombra_h

Femart’97multimedies

Múltimèdies: Es va dedicar a diferents disciplines i tècniques artístiques d’avantguarda i a la preparació de la primera obra col·lectiva, que seguirà en les següents mostres d’art.

ombra_h

Femart’96


Es realitzen instal·lacions d’art conceptual, vist aquest com a transformació de l’expressió artística. Es varen realitzar diverses performances, conferències i una taula rodona

ombra_h

Femart’95

Es dedica íntegrament a un monogràfic sobre el gravat: exposició permanent i tallers que hi estan relacionats.

ombra_h

Femart’94


S’exposen les obres de dones que treballen amb tècniques i materials diversos (ceràmica, pintura, fotografia, gravats, escultura, etc.) i es projecten una quinzena de curtmetratges dirigits per dones.

Log in with your credentials

Forgot your details?