Curset de Defensa Personal Nivell II – inici 11 de març

Aquest curs segueix el treball del nivell I, que s’ha d’haver fet anteriorment. Seguim treballant per desenvolupar la calma, l’autoconeixement, la intuïció, l’autoestima i la consciència de l’espai per veure les situacions conflictives abans que sorgeixin, i aprenem a enfocar-les i resoldre-les, fins i tot quan ja són situacions de violència; perfeccionarem tècniques i n’aprendrem de noves; treballarem amb situacions de més d’un agressor; i plantejarem també com afrontar un agressor amb arma blanca. El nivell físic que aquest curset requereix és lleugerament més alt que el del nivell I.

El curs consta de 16 hores, repartides en quatre sessions de 3:45h cadascuna.

Logística: serà els dissabtes a les 16.00h, a partir del dia 11 de març i fins el dia 1 d’abril de 2006. S’ha de dur roba d’esport i sabatilles esportives.

Cost: El preu és de 80€ si es paga tot el curset al principi; 90€ si es paga en dos cops (al principi del curset i a meitat de març).
Les dones que no són sòcies de Ca la Dona paguen una matrícula de 15€, que pot ser la primera quota si es volen fer sòcies de Ca la Dona. Aquest curs té un cost major que el nivell I, ja que hi haurà una altra persona treballant amb la professora, almenys la tercera part de les classes.

*INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS (tant per als cursets de defensa personal I i II com pel taller de l’espai infantil): secretaria de Ca la Dona, de dilluns a dijous, de 10 a 14h i de 16 a 20h.

Log in with your credentials

Forgot your details?