Taller de construcció d’un cobert per a l’Hort de Ca la Dona

Dilluns 5, 12, 19, 26 febrer i 4, 11, 18, 25 març, de 15 h a 18 h*
*Atenció: canvi d’hora. Inicialment haviem indicat horari de 17 h a 19 h.

Taller de fusteria mitjançant el qual construirem un cobert per a l’hort de Ca la Dona amb fusta recuperada, i que ens servirà per emmagatzemar la terra de l’hort.

Aprendrem tècniques bàsiques de fusteria, a conèixer i usar eines manuals i elèctriques, i finalment muntarem un cobert a la terrassa de Ca la Dona.

Aquest taller proposa una experiència de treball comunitari, la realització de mobiliari artesanal a partir de fusta recuperada, i la transmissió de sabers de la fusteria transfeminista i la reducció de la petjada ecològica de Ca la Dona.

Imparteix Valentina Natale, fustera, especialitzada en bioconstrucció, realització de mobiliari a partir de fusta recuperada i en carpinteria estructural a partir de materials i tècniques respectuoses amb el medi ambient. Forma part de Femme Faber un projecte creat per i per a dones, bolleres i identitats sexe/gènere dissidents, amb la finalitat de realitzar oficis històricament destinats als homes cis com la fusteria, l’electricitat, l’obra de paleta, etc. Més informació.

Taller no mixt destinat a dones i identitats dissidents.

És necessari comprometre’s a assistir almenys el 80% de les sessions. Places limitades!

Inscripcions >>

Data

05 febr. 2024
Expired!

Hora

15:00 - 18:00
Horteres CLD

Organitzadora

Horteres CLD
Telf:
692177749
Email
horterescaladona@gmail.com
Inscripcions

Subscriu-te a Ca la Dona

juny 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?