Ca la Dona va néixer d’un somni que vam fer possible

Va néixer al 1987 fruit d’una ocupació al Poble Sec reclamant un espai propi per a les dones, lesbianes i trans* de Barcelona i rodalies. Des de llavors, hem anat construint juntes l’espai simbòlic i físic que som ara, un espai d’acció dels Moviments Feministes a Catalunya obert tant a col·lectius, entitats, i grups, com a dones, lesbianes i trans* de forma individual.

A Ca la Dona s’han creat projectes com les jornades dels 20 anys de Feminisme a Catalunya, la mostra FemArt, el Centre de Documentació, l’Hort urbà, l’Espai dels drets (abordatge de les violències masclistes en les seves diverses formes), el grup promotor de La Bonnemaison, la Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït, Dret al propi cos, o les comissions 8M i 25N, dues agrupacions puntuals per organitzar les mobilitzacions unitàries del 8 de març i 25 de novembre de cada any, entre d’altres.

Avui dia, a la casa continuem realitzant un gran nombre d’activitats que organitzem des dels grups i projectes, i participem en diverses accions feministes que es porten a terme a Barcelona i arreu de Catalunya, generant, a més, xarxes de suport amb altres territoris. Les contribucions econòmiques de les sòcies són molt importants perquè ens permeten sostenir la casa i l’entitat, i sobretot, conduir-nos cap a l’autogestió.

Volem continuar amb el somni de Ca la Dona, volem continuar mantenint aquest espai de trobada, relació i acció feminista. Volem continuar lluitant pels drets de totis sense deixar cap dona, lesbiana, trans* enrere. I només ho podem fer possible amb més sòcies.

Fes-te sòcia de Ca la Dona

#ContinuemElSomni

Descobreix totes les maneres de col·laborar amb Ca la Dona!

 • Fes-te sòcia!
 • Vine als esdeveniments que organitzem!
 • Incorpora’t a algun dels grups que es reuneixen a la casa!
 • Participa a les campanyes i comissions!
 • Col·labora econòmicament amb una aportació puntual!

 

Aportació puntual

Si vols, també pots fer una aportació puntual pel sosteniment de la casa

 • Per transferència:
  Caixa d’Enginyer(e)s
  ES72 3025 0001 1214 3336 1800
 • Per Bizum:
  Escollint “donacions”, i introduint el codi 09724

Com em puc fer sòcia de Ca la Dona?

 

 • Omple la butlleta amb les teves dades i envia-la.
 • En màxim 48h, si tot és correcte rebràs un correu de benvinguda.
Quota(necessari)

Acceptació tractament dades personals: Ca la Dona t’informa que les teves dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per l’Associació Ca la Dona com a responsable de les mateixes en compliment de l’establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu del consell de 27 de abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades mitjançant la qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades).

La finalitat de recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per enviar-te les nostres activitats.

Legitimació: Al marcar la casella d’acceptació estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme les finalitats
descrites a la nostra politica de privacitat.

El fet de que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatòries, podrà tenir com a conseqüència que no es pugui atendre a la teva sol·licitud.

Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades de caràcter personal enviant un correu a info@caladona.org acompanyant còpia del NIF, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.

Log in with your credentials

Forgot your details?