TALLERS AUTODEFENSA FEMINISTA

AUTODEFENSA FEMINISTA

L’autodefensa feminista és un espai per facilitar l’apoderament de les dones, trencant estereotips sobre la nostra debilitat i vulnerabilitat. Es tracta d’una autodefensa intel·ligent, implicant el desenvolupament d’una forma estratègica d’usar el nostre cos i de percebre l’espai, on s’adquireixen eines per respondre a agressions físiques, verbals i / o psíquiques presents o potencials en la nostra quotidianitat.

La idea és que les participants aprenguin a defensar-des del potencial natural de cadascuna. Per això, treballarem també creant simulacres controlats d’agressions físiques i verbals, posant així en pràctica les seves habilitats innates i apreses de manera resolutiva.

AIKIDO

Per a molta gent, l´Aikido és un conjunt de tècniques marcials.  El seu fundador, de totes maneres, mai no ho va considerar només un art marcial.  De fet, Morehei Ueshiba, el fundador de l´aikido, era un home de molta devoció religiosa, que s’interessava profundament per la pau.

 

El Shin Shin Toitsu Aikido—el KI AIKIDO—Aikido amb la unificació de la ment i el cos, s’esforça per seguir desenvolupant aquesta línea de treball.  AIKIDO significa “Via d’unió amb el ki de l’univers”, entès com un camí per desenvolupar un esperit de protecció del nostre entorn, buscant l’harmonia pròpia, la de la societat i la de l´univers.

 

Totes les tècniques de Ki Aikido es basen en la comprensió dels moviments naturals del cos i de la ment, en comprendre el que ja fem, i en aprendre a enfrontar-nos a qualsevol situació amb una actitud de confiança, relaxació i respecte, sense perdre l’estabilitat, la potència, i la capacitat de resposta.

AUTODEFENSA FEMINISTA Nivell I, amb Clarissa Fontana

Dilluns de 19 h a 21 h

Del 17 d’abril al 26 de juny 2023. 9 sessions

Import: 99 €


El preu de tots els tallers equival a 5,50 € / hora

AIKIDO, amb Karin Konkle

Dijous de 19.30 h a 21 h 

Del 20 d’abril al 22 de juny 2023. 10 sessions

Import: 82’5 €

Log in with your credentials

Forgot your details?