TALLERS AUTODEFENSA FEMINISTA

AUTODEFENSA FEMINISTA

L’Autodefensa Feminista és un espai per facilitar l’apoderament de les dones, trencant estereotips sobre la nostra debilitat i vulnerabilitat. Es tracta d’una autodefensa intel·ligent, implicant el desenvolupament d’una forma estratègica d’usar el nostre cos i de percebre l’espai, on s’adquireixen eines per respondre a agressions físiques, verbals i / o psíquiques presents o potencials en la nostra quotidianitat.

La idea és que les participants aprenguin a defensar-des del potencial natural de cadascuna. Per això, treballarem també creant simulacres controlats d’agressions físiques i verbals, posant així en pràctica les seves habilitats innates i apreses de manera resolutiva. Es plantegen situacions de peu i a terra.

Parts del cos que treballem: tot el cos

Beneficis: És l’activitat que més s’apropa a les situacions socials reals en la que es dona la violència física, i aporta eines no només físiques, sinó també per valorar les situacions, gestionar les emocions i comunicar-se davant de la violència verbal i física.

Observacions: Es pot fer aquest curs amb qualsevol condició física, però no és recomanable durant l’embaràs. Aquesta pràctica es pot adaptar a persones amb diversitat funcional.

Material: Recomanem a les participants que portin roba còmoda i ampolla amb aigua.

BOXA

El taller de boxa se centra en el Fitboxing, un entrenament dinàmic, eficient i recreatiu amb perspectiva feminista, que té com a objectiu tant el desenvolupament esportiu com l’apoderament i reconeixement de les nostres potències corporals.

A partir de les tècniques de la boxa, realitzarem un condicionament integral, amb exercicis individuals i dinàmiques grupals que ens permetran millorar la mobilitat, coordinació i resistència, a més d’una eficient despesa energètica en cada sessió.

Parts del cos que treballem: Espatlles, braços, abdominals, cames, talons.

Beneficis: Millora la mobilitat, coordinació i resistència.

Observacions: Pràctica d’alta intensitat i gran despesa energètica. No recomanable en cas de fatiga crònica o malalties respiratòries o cardiovasculars, ni durant l’embaràs.

Material: Les participants han de portar guants de boxa de 12 oz. o més, i benes de 2 metres o més. Recomanem també portar roba còmoda i ampolla amb aigua.

Inscripcions-tallers-autodefensa-feminista

AUTODEFENSA FEMINISTA NIVELL I
Amb Clarissa Fontana i Karin Konkle

Dilluns a dijous, de 19 h a 21 h

De l’1 a l’11 de juliol de 2024

(8 sessions)

Preu: 88 €

Em vull inscriure a Autodefensa Feminista Nivell 1 >>

AUTODEFENSA FEMINISTA NIVELL I PER A JOVES*
Amb Clarissa Fontana

Dilluns a dijous, de 12 h a 13:30 h

De l’1 a l’11 de juliol de 2024

(8 sessions)

Preu: 66 €

*Taller per a joves de 13 a 17 anys

Em vull inscriure a Autodefensa Feminista (Joves) >>

BOXA NIVELL I
Amb Agus Aldrey

Dilluns a dimecres, de 18:30 h a 19:30 h

De l’1 al 17 de juliol de 2024

(9 sessions)

Preu: 49,50 €

Em vull inscriure a Boxa Nivell 1 >>

El preu de tots els tallers equival a 5,50 € l’hora

Log in with your credentials

Forgot your details?