TALLERS GENER 2021

TXI KUNG VIRTUAL amb Clarissa Fontana

Divendres del 22/01 al 26/03 de 9h a 10h

Import: 50€

 

ARTS MARCIALS amb Karin Konkle

Dijous del 21/01 al 25/03 de 19h a 21h

Import: 100€

 

AUTODEFENSA FEMINISTA VIRTUAL nivell I amb Karin Konkle

Divendres del 22/01 al 26/03 de 10h a 12h

Import: 100€

AUTODEFENSA FEMINISTA nivell I amb Clarissa Fontana

Dilluns del 18/01 al 22/03 de 19h a 21h

Import: 100€

 

KICK BOXING amb Cristina Torrico

Dimarts 19/01 al 23/03 de 19h a 20.30h

Dimecres 20/01 al 24/03 de 19h a 20.30h

Import: 75€

 

Places limitades.

TXI KUNG

El Txi Kung, que significa treball de l’energia, és com una gimnàstica suau, on es practiquen seqüències específiques de moviments executats a partir de la relaxació. Molt recomanable per a persones amb problemes posturals i ansietat. (Es pot practicar estant dempeus o assegut, en casos de persones amb dificultat de mobilitat)

AUTODEFENSA FEMINISTA

L’autodefensa feminista és un espai per facilitar l’apoderament de les dones, trencant estereotips sobre la nostra debilitat i vulnerabilitat. Es tracta d’una autodefensa intel·ligent, implicant el desenvolupament d’una forma estratègica d’usar el nostre cos i de percebre l’espai, on s’adquireixen eines per respondre a agressions físiques, verbals i / o psíquiques presents o potencials en la nostra quotidianitat.

La idea és que les participants aprenguin a defensar-des del potencial natural de cadascuna. Per això, treballarem també creant simulacres controlats d’agressions físiques i verbals, posant així en pràctica les seves habilitats innates i apreses de manera resolutiva.

AUTODEFENSA NIVELL II
En el Nivell II, perfeccionarem les tècniques del nivell 1, mirarem les situacions amb més d’un agressor, i aprendrem a caure. La metodologia és la mateixa, amb menys teoria i més pràctica.

ARTS MARCIALS

L’empoderament i l’harmonia són els valors més importants que ens brinden les arts marcials avui dia. Les arts marcials ens ofereixen la possibilitat d’entrenar el cos i la ment perquè siguin forts, flexibles, i conscients, i per a practicar relacionar-se físicament amb altres a partir de la confiança, la relaxació i el respecte, sense perdre l’estabilitat, la potència i la capacitat de resposta. En aquesta activitat volem crear una base marcial, un entrenament físic, però sense perdre el vessant artístic de les arts marcials, que representa aplicar la creativitat, la sensibilitat i la gestió de la pròpia energia vital.

Per això treballarem tècniques d’Aikido, Tai Txi i Autodefensa com una via de creixement personal i relació amb altres i amb la naturalesa en un ambient de sororitat i no competència. Cada sessió tindrà una part d’escalfament, una activitat física més intensa per a desenvolupar el treball corporal i un tancament de relaxació o treball més suau, seguint un ritme relacionat també amb el cicle de les estacions.

KICK BOXING

El kick boxing és un esport de contacte complert i molt efectiu que inclou utilització tant de braços com de cames, i és enfocat al combat. Es fan servir guants de boxa i protectors tibials.

Originalment es va crear al Japó a partir de la fusió de tècniques del karate Kyokushinkai i del Muay Thai (boxa tailandesa) i, amb el temps, es van anar definint unes regles pròpies.

En el context actual, la proposta neix de la voluntat de portar les arts marcials a un terreny de cos a cos (amb proteccions) i de fer l’autodefensa més realista. Volem oferir Kick Boxing en un espai feminista perquè moltes dones han expressat la necessitat de fer un esport de contacte no mixte, fora dels espais clàssics de gimnàs, on predominen els valors i rols de la masculinitat hegemònica , com la competitivitat o el rebuig als cossos no normatius.

El fet que la instructora sigui una dona feminista farà del taller una experiència enriquidora i empoderadora on cada una pugui aprendre i avançar al seu ritme i anar perdent la por al contacte, lliures de judicis i/o pressions.

Log in with your credentials

Forgot your details?