Contacte

logo Ca la Dona

Ca la Dona
Carrer Ripoll, 25
08002 Barcelona

646.35.58.64
info@caladona.org

Horari d’atenció al públic:
De 11 h a 14 h i de 16 h a 19:30 h

Espai dels Drets de les Dones:
info@caladona.org

Centre de Documentació:
centredocumentacio@caladona.org

FemArt:
mostrafemart@gmail.com

Hort:
horterescaladona@gmail.com

Espai Infantil:
menudesfeministes@gmail.com

Premsa i comunicació

+34 659 66 40 50
comunicacio@caladona.org

Subscriu-te a la llista de difusió de premsa >>

#AgendaCLD

Subscriu-te al butlletí on informem setmanalment de les nostres activitats! Vull rebre l’agenda de Ca la Dona >>

Escriu-nos i et contestarem al més aviat possible

DADES PERSONALS. L’Associació Ca la Dona t’informa que les teves dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per l’Associació Ca la Dona com a responsable de les mateixes en compliment de l’establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu del Consell de 27 de abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades mitjançant la qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades).

La finalitat de recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és poder atendre els teus dubtes, consultes i suggeriments.

Legitimació: Al marcar la casella d’acceptació estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme les finalitats descrites a la nostra politica de privacitat caladona.org/politica-de-privacitat

El fet de que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatòries, podrà tenir com a conseqüència que no es pugui atendre a la teva sol·licitud.

Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades de caràcter personal enviant un correu a info@caladona.org acompanyant còpia del NIF, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat caladona.org/politica-de-privacitat

Log in with your credentials

Forgot your details?