01|11:: Feminismes i radicalitats democràtiques :: Coms que són quès

http://feminismesradicalitatsdemocratiques.wordpress.com

Vivim una època plena de canvis, de rebel·lies a molts nivells: social, polític, democràtic, nacional, de ciutats… i s’estan organitzant diverses propostes on moltes de nosaltres ens hem sentit incloses, però on sentim, al mateix temps, el neguit de què els feminismes no hi tinguin un encaix en el que ens sentim còmodes.

D’aquest neguit, de la necessitat i del convenciment de què qualsevol proposta revolucionària ha de ser antipatriarcal i feminista, ens neix la voluntat de debatre i treballar entorn “Feminismes i radicalitats democràtiques: coms que són quès”.

Política de la relació, despatriarcalització, igualtat, equitat, diferència, autoritat, compromís, interdependència… Si volem que l’època que entre totes i tots estem creant se submergeixi en els feminismes, tenim molta feina per davant.

Per això ens hem trobat un grup de dones per a proposar-vos, el dia 1 de novembre, debatre juntes i reflexionar sobre com fem que tot el nostre llegat de pràctiques, experiències i relacions sigui un eix vertebrador de les noves propostes de transformació social i no quedi una vegada més fora o minimitzat.

Us esperem per compartir tot respectant els ritmes i les propostes concretes des d’on cadascuna es vol relacionar i fer activisme.

voleu saber qui som? vegeu aquí. Inscripcions aquí. I trobareu el programa de la jornada aquí.

Imatge: © Nevit Dilmen [CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0) or GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)%5D, via Wikimedia Commons

Log in with your credentials

Forgot your details?