08/06::. [Sessió informativa] Curs gratuït de competències digitals i dinamització, adreçada a persones migrades

En el marc del projecte europeu Welcome, Colectic engega un curs intensiu de competències digitals i dinamització digital. La formació està dirigida a persones migrades (amb menys de 2 anys d’estada al nostre país), que no estiguin estudiant actualment i que tinguin entre 16 i 30 anys. Es prioritzarà a les persones refugiades o sol·licitants d’asil. El perfil del curs s’adaptarà a la competència lingüística dels participants, ja sigui baixa o molt baixa, bàsica o mitjana (català, castellà o anglès).

Aquest divendres, 8 de juny, a les 18.00 hores, es farà una sessió informativa sobre el curs. Serà a la seu de Colectic: C/ Dels Salvador, núm. 8, baixos. 08001 Barcelona.

El curs posa el focus en l’adquisició de competències digitals bàsiques per a l’ocupabilitat i la relació de les persones amb la comunitat. Inclou dinàmiques de treball amb imatge i vídeo i dispositius mòbils per a la productivitat; storytelling digital; programació bàsica i tècniques per a organitzar tallers per a nens i nenes.

Dades del curs

Durada: entre 60 i 80 hores (flexible).

Format: presencial.

Calendari: intensiu els mesos de juny i juliol. Horari a determinar en funció del perfil de les persones sol·licitants.

Aquest curs és gratuït i és finançat per la Unió Europea i forma part del projecte Internacional Welcome, que ofereix formació i acompanyament a persones joves refugiades o demandants d’asil que volen millorar les seves habilitats lingüístiques i digitals. Projecte núm. 776128. Convocatòria AMIF-2016-AG-INTE-01.

Log in with your credentials

Forgot your details?