08/04: Propera reunió Bollos en teoría

Fruit del debat apassionat, ens hem proposat per a la propera reunió del dissabte 8 d’abril del 2017 a les 12h a Caladona, continuar indagant sobre els lesbianismes a Catalunya amb el recull d’Escrits de la Gretel Ammann i un text que ens situa en el context feminista d’aquell moment de la Lola G. Luna: “De la emancipación a la insubordinación: de la igualdad a la diferencia”.

Els textos els trobareu a la web de Caladona, a l’Altaveu de totes, i al drive de Bollos en Teoria.

A la passada discussió de Bollos en Teoria vam fer un repàs a tres elements fonamentals per tal d’entendre les teories i genealogies lesbianes, així vam estar donant voltes als contextos, als discursos i a les pluralitats dels lesbianismes i feminismes amb els textos proposats: Historia sobre la presència pública de les feministes lesbianes de Claudia Hinojosa, Fem balanç de Gracia Trujillo i Lesbianes de Harlem. Amb aquests tres textos hem fet una mirada als processos històrics d’aparició dels lesbianismes a Mèxic, a l’Estat Espanyol i al Harlem dels EEUU.

La idea de la propera reunió, doncs, és continuar amb aquestes genealogies lesbianes apropant-nos a casa nostra i és per això que us invitem a llegir-vos els textos i venir a la propera reunió.

Recordeu que darrera la reunió fem un vermuteo amb pica-pica, així que si us apunteu no us oblideu d’aportar quelcom a la taula de debat…

Fins el 8 d’abril, doncs!!!

Log in with your credentials

Forgot your details?