28J. Genocidi, feixisme, cisheteropatriarcat: a l’armari ben tancats

Reserveu dates perquè, un any més, arranquem el juny amb l’orgull crític i anticapitalista!

Aquest any especialment, sabent que no hi ha orgull en el genocidi, volem recordar que la marca Pride Barcelona col·labora i participa amb empreses sionistes. Davant del pinkwashing de qui, sense escrúpols, mercantilitza i instrumentalitza les nostres vides per continuar enriquint als mateixos de sempre i fer una rentada de cara al colonialisme. Davant d’un feixisme en auge que ens vol tancades i callades, i davant d’un règim cis heterosexual i patriarcal que també ens imposa quedar-nos als marges:

TANQUEM-HO TOT A L’ARMARI, QUE EN SORTIM NOSALTRES.

A Ca la Dona ens sumem a la crida del 28J autònom. Sortim al carrer un any més per construir juntes un orgull critic.

Cada any veiem com amb l’arribada del mes de juny les empreses intenten treure rèdit econòmic de les nostres reivindicacions. A casa nostra, el Pride Bcn fa anys que omple la ciutat d’actes festius buits de tota reivindicació política. Uns actes que només pretenen mercantilitzar i enriquir-se a costa dels nostres drets. Mentrestant, l’ascens de l’extrema dreta ja és una realitat i es tradueix amb múltiples formes de violència que tenen lloc cada dia i que patim de primera mà les persones que formem part del col·lectiu LGTBIQ+. A més, cal recordar que el Pride Bcn col·labora des de fa anys amb empreses que son còmplices i responsables directes del genocidi que està cometent l’estat d’Israel a Palestina on des del mes d’octubre ha assassinat a més de 30.000 persones. Israel ha utilitzat des de fa dècades una estratègia de Pinkwashing, instrumentalitzant els nostres drets per blanquejar dècades d’ocupació i violència i no permetrem que ho continui fent en nom nostre.

🙅🏾‍♀️ Davat d’aquest model depredador, cal reivindicar l’orgull com un espai de lluita i resistència enfront del règim cisheterosexual, capitalista i colonial.

✊🏾 És per tot això que us animem a participar dels actes que hem preparat, perquè davant d’aquesta situació, hem de passar a l’acció:

🟡 26 juny, 19:30 h: Ruta per l’eix del mal Denunciem el Pinkwashing i el capitalisme rosa.

🟢 27 de juny, 19 h: Per què organitzem orgulls critics? Amb @orgullcriticvlc @lespalmeresroses i @colorsdeponent

🟣 29 de juny, 18 h: Bloc orgull crític a l’antiga manifestació unitària.

Convoca: 28J Autònom

Data

28 juny 2024

Hora

Tot el dia

Subscriu-te a Ca la Dona

juny 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?