360 Graus de Proximitat

Les feministes recuperem el vídeo!

Uneix-te a nosaltris per a construir infraestructures i crear continguts per a una federació feminista, contra la matriu de dominació imposada per Google, Facebook, Amazon, etc. 360 Graus de Proximitat és un projecte social, tècnic i artístic de Systerserver en col·laboració amb Ca La Dona (Barcelona), Broken House (Berlín) i mur.at (Graz).

Systerserver és una xarxa transnacional de feministes que gestionen les seves pròpies servidores utilitzant programari lliure i de codi obert, inclòs Peertube, una plataforma per a emmagatzemar i reproduir vídeos allotjada a mur.at. Juntament amb Systerserver, Ca La Dona i Broken House instal·laran les seves pròpies servidores de Peertube i formaran una federació. Això vol dir que cada localitat disposarà d’una infraestructura autogestionada que podrà comunicar-se entre si i amb lis sevis aliadis en el Fedivers (l’univers federat que interconnecta llocs web, xarxes socials, blogs i altres), amb l’opció de ser accessible a la resta d’internet.

Entre el 8 i el 13 de maig, Ca La Dona acollirà esdeveniments oberts a la participació amb Systerserver. El programa començarà amb una presentació del projecte per a conèixer als participants, presentar el Fedivers i fer una demostració de Peertube. Durant els dies següents se celebrarà una festa d’instal·lació per a facilitar la instal·lació d’un servidor Peertube que serà utilitzat, mantingut i administrat per col·lectius locals. Muntarem un videolab per a documentar en vídeo el procés, perquè pugui ser compartit i adaptat per altres feministes, i així, enfortir la federació feminista. Al final del programa, els vídeos de lis participants es projectaran en Ca La Dona i seran publicats en el Peertube local.

No es requereixen coneixements tècnics previs. Per a dones, lesbianes i trans*.

PROGRAMA

8 de maig, de 18:00 a 20:00 h
360° Graus de Proximitat – ESDEVENIMENT PERFORMATIU, amb Systerserver i Winnie Soon

10 i 11 de maig, d’ 11:30 a 17:00 h
360° Instal·lar Party – PEERTUBE, amb Systerserver

13 de maig, de 12:00 a 20:00 h
360° Canal d’espectacles local:
VIDEOLAB [/12PM] – Ai Carmela
DINAR [/2PM] – Kantina Migrante
STREAMING DEL PANELL [/4PM] – Regularización ya / T.I.C.T.A.C. / Genderhacker / Feminist Ninja
ACTUACIÓ EN DIRECTE [/7PM] – Genderhacker

Amb el suport del Creative Industries Fund NL i Ca la Dona

Més informació a: https://systerserver.net/360/caladona/

Data

08 maig 2023
Expired!

Hora

18:00 - 20:00

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?