Acte en homentage a Llum Ventura

Dissabte 2 de setembre de 2023, 12 h, Àgora Juan Andrés

El dia del comiat de la Llum, al mateix tanatori, es va plantejar la idea d’organitzar un acte al Raval a la seva memòria. Allí mateix es va propostar una data i es va parlar amb la gent de l’Àgora Juan Andrés per cel·lebrar-ho en aquest espai i van dir que sí. Vam córrer la veu entre la família, amigues i col·lectius, a tothom li va semblar bé.

El dia 1 d’agost, els col·lectius convocants més la família ens vam reunir a l’Agora Juan Andrés per organitzar en comú la preparació i el desenvolupament de l’acte.

Us convoquem el dissabte 2 de setembre des de les 12 del migdia per recordar, reconèixer i mantenir viu el record de Llum amiga i companya que va formar part de les lluites i resistències del barri, del districte i de la ciutat.

Menjarem, cantarem, recitarem poesia i parlarem sobre Llum i sobre nosaltres. Volem una cosa senzilla, humil i divertida. Una cosa que ens faci gaudir dels qui som, de com som i de per què Llum va formar part d’aquestes comunitats i col·lectius.

Els possibles beneficis de la jornada es dedicaran a infraestructures col·lectives per a les lluites i resistències de la ciutat que ho necessitin.

Salut i sort.

Organitzem:
Àgora Juan Andrés, La Negreta del Gòtic, Resistim al Gòtic, Ca la Dona, la Coral Popular del Raval, Iaioflautas, l’Antiga Massana, el Col·lectiu Jardins de Sant Pau, Guerrilla Raval, Tras La Manta, Putas Libertarias, CAP Raval Nord Digne, CGT Acció feminista, Tanquem els CIEs, l’Òstia, Metzineres, la Xarxa Veïnal del Raval, l’Ateneu Enciclopèdic Popular, El Lokal…

Primeres propostes de programa i d’acords:

– Des de les 12 hi haurà tapes, vegudes, vermut.
– Durant el matí (fins les 14 aprox) es farà l’acte de memòria.
És faran intervencions curtes (aprox. 2-3 minuts) dels col·lectius on la Llum hi participava intercalades amb cançons de les corals de Raval i Iaioflautes i la lectura de poemes. Per la tarda, espai per la conversa, micro obert i Karaoke fins les 19 h.

– Es prepararà un espai per a que persones i col·lectius puguem penjar aquell mateix dia fotos impreses de la Llum.
– Es deixarà un llibre blanc per a que tothom pugui expresar el seu sentir.
– Recollirem tots els materials sobre la Llum, els textos dels col·lectius, vídeos, les fotos, les gravacions per després de l’acte veure la manera de documentar-ho i compartir-ho.
– Hem impres un petit llibret amb l’autobiografia de la Llum. Tothom podrà emportar-se un llibret i es demanarà la voluntat per cobrir despesa.

Per a qualsevol comentari, col·laboració, enviament de material (fotos, videos, …) podeu escriure al mail ellokal@pangea.org o whatsap 652114581.

Compartirem una graella amb torns i responsabilitats per a que tothom e que vulgui col·laborar es pugui apuntar.

Data

02 set. 2023
Expired!

Hora

12:00 - 19:00

Lloc

Àgora Juan Andrés
Barcelona

Subscriu-te a Ca la Dona

juny 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?