Assemblea28Gener

Assemblea Feminista 8M2021

Hola a totes, amigues, veïnes, companyes, després de l’intens treball per a la realització de la Cadena Feminista 22N, estem de tornada, molt actives!

El dijous 28 de gener a les 19 hores, convidem a tots els col·lectius feministes de barris, pobles i ciutats a una trobada virtual per a construir totes juntes les mobilitzacions als carrers el pròxim 8 de març de 2021

Perquè sabrem plantar cara a l’impacte de la COVID19 amb #REBELLIAFEMINISTA.

La COVID19 ha intensificat una situació crítica i estructural de desigualtats, posant en evidència l’escassa protecció social d’un sistema de cures desvaloritzat a tots els nivells. Aquest sistema és sostingut de forma molt majoritària per les dones, lesbianes i trans tant de manera remunerada com per les tasques naturalitzades en l’àmbit de la llar, realitzades amb sobrecàrregues o externalitzades en precarietat. Vivim una situació de crisi sistèmica on els poders econòmics i polítics globals augmenten les mesures precaritzadores de les nostres vides en un escenari que promou les retallades de drets socials i polítics.

-VOLEM fer efectius els drets i les llibertats per a totes.

-HO VOLEM TOT. Sentint la Terra cridar, sabem que tenim la força i l’empenta de ser milions per aconseguir-ho.

-Davant d’aquest sistema capitalista, patriarcal i colonial contra la vida, ENS DECLAREM EN REBEL·LIA I RESISTÈNCIA FEMINISTA i CELEBREM LES NOSTRES ALIANCES, molt per sobre de les nostres diferències. 


Per conèixer millor els processos de  preparacions col·lectives  pots consultar:

https://www.vagafeminista.cat/ o http://novembrefeminista.caladona.org

Són espais de sinergies i pràctiques feministes amb una trajectòria de propostes unitàries i diverses de mobilitzacions, lemes, manifestos, campanyes de comunicació des de l’autonomia i els consensos dels moviments feministes.

*Acte no mixt

Etiquetes:, ,

Data

28 gen. 2021
Expired!

Hora

19:00 - 21:00
Zoom

Lloc

Zoom
Web
https://zoom.us/
Ca la Dona

Organitzadora

Ca la Dona
Telf:
646.35.58.64
Email
info@caladona.org

Altres organitzadores

Subscriu-te a Ca la Dona

juny 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?