Col·lectiva de cures cíborg: 1a trobada

Divendres 10 de Març, 18 h, Ca la Dona (C. Ripoll 25, Barcelona)

Fem una crida a les feministes per a canviar la nostra relació amb la tecnologia; perquè ara mateix, la informació personal i política que produïm és explotada per homes cis vectorialistes com Musk, Zuckerberg, Bezos, etc. Com va dir Audre Lorde: “les eines de l’amo mai desmantellaran la casa de l’amo”.

Proposem iniciar una col·lectiva de cures cíborg en Ca la Dona com un lloc per a cuidar-nos les unes a les altres, aprendre juntis i reclamar la informació que produïm. Volem crear un laboratori hacker feminista interseccional amb eines feministes per a construir i mantenir les nostres pròpies cases mentre desmantellem la matriu de dominació.
Com a introducció, començarem amb una projecció de “Feminist ninja: actualitzant el feminisme interseccional a la classe hacker“, que és un videoassaig sobre la història del ciberfeminisme, la desmitificació del hacking i les alternatives hacker feministes. També pots veure aquest vídeo aquí.

Després de la projecció tindrem una conversa amb les creadores del vídeo Feminist ninja, compartirem els detalls del nostre projecte de col·laboració amb Systerserver (systerserver.net) per a instal·lar servidors en Ca la Dona i parlarem de com organitzar-nos juntis.

Per a dones, lesbianes i trans*.

No es requereixen coneixements tècnics particulars per a participar.

Viernes 10 de marzo, 18h, Ca la Dona

Llamamos a las feministas para cambiar nuestra relación con la tecnología; porque ahora mismo, la información personal y política que producimos es explotada por hombres cis vectoralistas como Musk, Zuckerberg, Bezos, etc. Como dijo Audre Lorde: “las herramientas del amo nunca desmantelarán la casa del amo”.

Proponemos iniciar una colectiva de cuidados ciborg en Ca la Dona como un lugar para cuidarnos unas a otras, aprender juntas y reclamar la información que producimos. Queremos crear un laboratorio hacker feminista interseccional con herramientas feministas para construir y mantener nuestras propias casas mientras desmantelamos la matriz de dominación.

Como introducción, empezaremos con una proyección de “Feminist ninja: actualizando el feminismo interseccional a la clase hacker”, que es un videoensayo sobre la historia del ciberfeminismo, la desmitificación del hacking y las alternativas hacker feministas. También puedes ver este vídeo aquí.

Después de la proyección tendremos una conversación con las creadoras del video feminist ninja, compartiremos los detalles de nuestro proyecto de colaboración con Systerserver (systerserver.net) para instalar servidores en Ca la Dona y hablaremos de cómo organizarnos juntes.

Para mujeres, lesbianas y trans*.

No se requieren conocimientos técnicos particulares para participar.

Data

10 març 2023
Expired!

Hora

18:00

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?