CONCENTRACIÓ: El lesboodi mata, els discursos d’odi maten

Divendres 17 de maig, 19 h, davant el consulat Argentí (Barcelona)

Convoquem a una concentració aquest divendres 17 de maig, dia internacional de lluita contra la LGTBIfòbia, per denunciar els atacs lesbòfobs a 4 lesbianes: Pamela, Roxana, Andrea i Sofía el passat dilluns 6 de maig a Barracas, Buenos Aires.

La Pamela, la Roxana i l’Andrea han sigut assassinades, víctimes de lesbocidi, i la Sofía encara s’està recuperant i necessita tota la solidaritat lesbofeminista davant d’aquests crims d’odi.

Han sigut atacades per un home pel fet de ser lesbianes, per ser lesbianes pobres de classe obrera que compartien una habitació en un hotel popular, teixint comunitat lesbiana per sobreviure.

Els discursos d’odi no són opinions, serveixen per banalitzar les violències cisheteropatriarcals, capitalistes i colonials. Serveixen d’altaveu als poders polítics d’ultra-dreta per justificar que hi ha vides que no valen la pena ser viscudes.

Com a lesbofeministes ens solidaritzem amb la Sofía i totes les companyes lesbianes i dissidències sexuals i de gènere que viuen en els seus cossos la banalització del mal i del feixisme.

Davant del silenci dels mitjans de comunicació hegemònics i la invisibilitzaciò de les existències lesbianes, ens convoquem per dir-nos i cridar-nos: LESBIANES, LESBIANES, LESBIANES.

Per la Pamela, la Roxana, l’Andrea i la Sofía i per totes nosaltres.

Justícia per totes elles!

Data

17 maig 2024
Expired!

Hora

19:00
La SAL Feminista

Organitzadora

La SAL Feminista
Web
https://lasalfeminista.wordpress.com/

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?