Concentració “No a l’ampliació de l’aeroport”

Les feministes de Ca la Dona diem prou. Plantem cara al poder patriarcal capitalista i depredador. Ens oposem a les corporacions que volen controlar la vida del nostre planeta, vulnerant els nostres drets. Rebutgem les decisions de les institucions públiques que siguin còmplices de les multinacionals i empreses que prioritzen el creixement econòmic per sobre del respecte dels ecosistemes saludables.
Denunciem els perills que suposa l’ampliació de l’aeroport: destrucció de l’equilibri i la interdependència de totes les espècies, agreujar els desastres climàtics (onades de calor, greus inundacions) també a casa nostra. L’ampliació no respon a cap necessitat ni a un millor benestar per les persones, sinó que respon a l’avarícia d’uns quants que volen continuar augmentant els seus beneficis econòmics per sobre de la dignitat i la vida.

Per tot això mantenim i refermem la nostra participació en la convocatòria del 19S per dir no a les ampliacions dels aeroports i del trànsit aeri en general. Només així arribarem a les emissions zero!

Data

19 set. 2021
Expired!

Hora

11:45 - 14:00
Més informació

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?