Convocatòria oberta: BOLLOS ET AL / I Congrés Internacional de Recerques Lesbianes, Trans, Bi i Cuir/Queer

Què és BOLLOS ET AL.?
L’objectiu d’aquesta trobada és establir diàlegs, ajuntar-nos per teixir ponts i xarxes, compartir dubtes, certeses i curiositats sobre recerques travessades per temàtiques bolleres/lesbians de manera que sorgeixin coses que altrament no podrien succeir.

Des de l’espai de debat lesbofeminista Bollos en Teoria, situat a Ca la Dona (Barcelona), ens hem acostat a tot un ecosistema de recerca històric en temes bolleros/lesbians, que veiem que segueix permeant en els teixits acadèmics actuals.

Des d’aquest espai hem organitzat un congrés internacional amb l’objectiu de promoure l’intercanvi d’idees, perspectives, sabers, metodologies i incerteses i descentralitzar així els nostres supòsits de coneixement, a més de tractar de generar un lloc pròxim, segur i d’aprenentatge en comunitat. Volem generar un espai de contraacadèmia en xarxa, des d’on construir i compartir altres maneres d’aproximar-nos a la recerca des de sabers transfeministes/cuir. Ens establim com a congrés internacional per a acostar el coneixement en un món deslocalitzat.

El congrés tindrà lloc el dissabte 29 de juny en Ca la Dona, un espai no mixt (dones, bibolleras, trans, intersex) que promou experiències polítiques, reflexió i producció de pensament des de perspectives feministes.

Open call
Acceptarem propostes que estiguin travessades per temàtiques relacionades amb les realitats i les experiències bolleras/lesbianes. Entenem la paraula lesbiana com a terme inclusiu ampli, que inclou diverses realitats incloent-hi identitats trans, bibolleras, bisexuals, cuir/queer, no binàries i intersexuals que se sentin connectades amb la identitat lesbiana i l’activisme lesbià.

Acceptem temàtiques de múltiples àrees, amb l’objectiu de crear un congrés interdisciplinari.
Acceptarem recerques finalitzades i en curs, com per exemple TFGs, TFMs, i tesis doctorals, així com projectes independents que s’estiguin desenvolupant i que vulguin contribuir en la xarxa de coneixement. No es toleraran propostes, comportaments, actituds, ni posicionaments fòbics.

Informació rellevant

● Enviament d’abstracts de 300 paraules amb referències incloses
● Idiomes d’acceptació dels abstracts: català, castellà, portuguès i anglès
● Temps aproximat de les intervencions: volem cuidar el format de la trobada i les propostes, per la qual cosa en funció de l’interès i el nombre de propostes que rebem, pensarem en un format i uns temps d’intervenció que contemplin tant tant les exposicions com un temps de qualitat de feedback i intercanvi d’idees posterior.
● Dates. Enviament d’abstracts fins el 2 de juny. Acceptació d’abstract: dilluns 10 de juny.
● S’accepten treballs individuals i col·lectius.
● Recepció d’abstracts a través del següent formulari

Data

20 maig 2024

Hora

Tot el dia
Bollos en teoria

Organitzadora

Bollos en teoria
Email
bollosenteoria@gmail.com
Web
http://bollosenteoria.blogspot.com/
Presenta la teva proposta

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?