Cura de la terra i sobirania alimentària

Dissabte 20 d’abril, 11:30 h, Ca la Dona

Klimàtiques en Acció us convidem a la xerrada “Cura de la terra i sobirania alimentària”, en el marc del cicle “Entendre el canvi climàtic”. En aquesta sessió volem conèixer els impactes del canvi climàtic en la terra. La Terra és font primària per a la producció d’aliments, en tenim cura? Parlarem de revoltes pageses, de conflictes al territori pel model agroindustrial i alternatives agroecològiques per canviar el sistema.

Comptarem amb Paloma Fuentes (del Mas La Datzira, ramaderia i horta agroecològica, i integrant del col·lectiu Ramaderes.cat), i les companyes de la Plataforma Stop Agroparc d’Ametller Origen, que s’han autoorganitzat per aturar el macroprojecte agrícola d’Ametller Origen a la zona de Gelida.

Volem parlar-ne, situar-nos i abordar col·lectivament què cal fer per assegurar unes condicions de vida i treball dignes per a la pagesia, una alimentació sense tòxics i respectuosa amb el territori i la biodiversitat d’espècies que hi viuen.

Important: Stop Agroparc tenen un front judicial obert i necessiten suport econòmic per finançar totes les despeses de pèrits i judicis. El dia 20 d’abril és últim dia de la campanya de micromecenatge, així que si pots, dona un cop de mà ara! Visita la web per tenir més informació: https://stopagroparc.cat/

2a sessió del cicle Informatiu-Formatiu Entendre el Canvi Climàtic, impactes i alternatives.
Activitat No mixta

Data

20 abr. 2024
Expired!

Hora

11:30
Klimàtiques en Acció

Organitzadora

Klimàtiques en Acció
Email
info@caladona.org

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?