Ecstatic Dance

[PLACES EXHAURIDES. Llista d’espera també tancada].

Vine celebrar els nostres cosos a l’Ecstatic Dance No Mixte (Dones, Bolleres i Trans/NB), el dissabte 18 de novembre a les 18 h a Ca la Dona! Ubicació, metro Urquinaona. Activitat accessible i gratuïta.

La sessió serà facilitada per Izaskun Barbàrie (@izaskun_barbarie) i acabarà a les 21h.
Uns dies abans demanarem confirmació d’assistència, i assignarem les places no confirmades a les persones inscrites a la llista d’espera (per ordre d’inscripció).

Què és un Ecstatic Dance?
És un espai de llibertat de moviment, de celebració, escolta i respecte als límits propis i de les altris. Amb el suport de la música, dansem recorrent diferents ritmes i estils musicals. Durant la sessió no consumim drogues ni alcohol, per a poder viatjar des de la música, el grup i el propi cos. La proposta vol ser un espai segur i accessible a totes les corporalitats i es convoca lliure d’actituds racistes, masclistes, LGTBIQA+fòbiques, edadistes, capacitistes, grassòfobes, etc. Aquesta sessió d’Ecstatic Dance serà un espai social relacional on jugar, reivindicar-nos, gaudir-nos, celebrar-nos en diversitat, i integrar en el cos les activitats al voltant del 25N, probablement majoritàriament cognitives. Pots viure la sessió d’una manera més profunda o més lúdica, no cal ballar bonic, ni rítmic, ni saber ballar, pots senzillament expresar-te des del cos i la veu, o estirar-te i flipar amb la música. Si el so et sensibilitza, porta els teus taps o auriculars. Porta també la teva ampolla d’aigua i roba molt lleugera i còmoda, pots suar!

I si tens algun dubte o necessitat, escriu a izaskunbarbarie@gmail.com

T’esperem el 18 de novembre!

Data

18 nov. 2023
Expired!

Hora

18:00 - 21:00
Novembre Feminista

Organitzadora

Novembre Feminista
Email
novembrefeminista@gmail.com
Web
https://novembrefeminista.caladona.org/

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?