Els tresors de l’Inframon

Dissabte 23 de setembre, 16 h, Ca la Dona

Reflexionar sobre l’Inframon representa per a nosaltres, començar a desfer -des d’un lloc profund- experiències viscudes com a dones. Mentre ho fem, en la intimitat o en els cercles, som capaces de crear o, millor dit, recuperar un coneixement molt valuós per a la saviesa ancestral femenina.

Tenim consciència que els grans misteris de la naturalesa i la humanitat, encara romanen en secret. La nostra missió és tracta de rastrejar -com arqueòlogues- aquells sabers ancestrals que ens han negat, amb la finalitat de donar-los el valor que realment tenen. Quan els compartim amb altres dones, tenim la certesa que estem sembrant llavors de consciència, llibertat i cura per al nostre col·lectiu.

Aquesta vegada ens ajuntem amb l’excusa de presentar un poemari, que potser ens portarà alguns disparadors per a reflexionar sobre aquest curiós lloc anomenat Inframon. Mites, preguntes i sentirs ens permetran desvelar els tresors que habiten en aquest lloc. Tenim fe en què si reconeixem la potència transformadora de l’Inframon, deixarem de témer-li. T’uneixes a nosaltres?

Amb molt d’amor
T’esperem!
Abril i Sophia.

Data

23 set. 2023
Expired!

Hora

16:00 - 18:00
Horteres CLD

Organitzadora

Horteres CLD
Telf:
692177749
Email
horterescaladona@gmail.com

Subscriu-te a Ca la Dona

juny 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?