I Jornada de Visibilització del Cicle Menstrual

El dissabte 28 de maig tindrà lloc la I Jornada de Visibilització del Cicle Menstrual, una proposta ecofeminista que té per objectiu reunir educadores, activistes i terapeutes menstruals, com així també a persones menstruants interessades a intercanviar experiències sobre la ciclicitat en els diferents contextos soci-comunitaris. 

El tabú entorn del cicle menstrual implica amb si problemàtiques que afecten els drets de les persones menstruants, i és per això que decidim crear un espai de trobada entre les diverses professionals, entitats i col·lectives, que ens permeti debatre sobre l’estat actual del tema i crear una xarxa que enforteixi les nostres labors.

Aquestes primeres jornades, co-organitzades entre el projecte Pedagogies Menstruals i les Horteres de Ca la Dona, tenen com a eix temàtic principal la connexió entre els cicles de la terra i la naturalesa cíclica de les persones menstruants. Et convidem a ser part per a construir de manera col·lectiva les aliances, estratègies i alternatives que afavoreixin el desenvolupament dels nostres projectes i el compliment dels drets de les persones menstruants.

T’esperem! Per a participar has de registrar-te a través del formulari: https://forms.gle/8HiXoAC2sTPx4BBD6

Esdeveniment lliure i gratuït en un espai no-mixt.

Ens dona suport amb el seu art: @berexiart

Data

28 maig 2022
Expired!

Hora

18:30 - 21:00
Horteres CLD

Organitzadora

Horteres CLD
Telf:
692177749
Email
horterescaladona@gmail.com
Inscripcions

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?