Inauguració de l’exposició “Conspiracions isòpteres: plans creatius per a la desordenació de l’espai públic”

Del 25 de gener al 22 de febrer
Sala d’exposicions de Ca la Dona (C. Ripoll, 25)

La residència artística Emergêncies.V de FemArt presenta els projectes que s’han desenvolupat durant aquests mesos. Plans, receptes, estratègies, trames i sistemes per desordenar l’espai públic.

Amb els projectes artístics i curatorials d’Abril Carretero Balcells, Judith Collell, Laia Velasco Flo, Sandra Sanart, Auri Alós, Reacción Semillera (Lau Lopez i Mar Coloma), Júlia Soler i Mia Guardiola, Desquiebres (Bianca Dentellato i Mar Fabbri Tosi), i Cecilia Galindo.

La residència Emergêncies posa punt i final a un itinerari formatiu que ha explorat diverses conspiracions per estudiar l’espai públic. Camila Opazo-Sepúlveda ens va presentar l’amnèsia colonial, Teresa Lanceta ens va parlar de la desmemòria històrica, el col·lectiu Memòria, Lluita i Resistència ens va introduir a les xarxes comunitàries contra la gentrificació i la okupació, Nancy Garin ens va situar cossos, territoris i carrers com espais de lluita. També vam tenir tallers teòric-pràctics amb lis artistis Ida Bartbati, Valentina Gaia Lops, Tropidelia, Lucia Piedra, Col·lectiu Pirulís i Núria Güell.

Us convidem al nostre cau d’isòpteres a gaudir de l’exposició que recull els projectes d’aquesta edició i a participar de les accions, visites i activitats que tindran lloc tant a Ca la Dona com a diversos punts de la ciutat.

Consulta el programa a continuació, i estigueu atentis a les xarxes de Ca la Dona i FemArt per no perdre-us cap esdeveniment!

Data

25 gen. 2024
Expired!

Hora

19:00

Subscriu-te a Ca la Dona

juny 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?