VISITA GUIADA! Emergêncies.4: No hi ha exposició. Això és un aniversari, una fira, una festa, un recital, un ritual, un joc de màscares i una cerimònia.

VISITES GUIADES AMB LES ARTISTES:
Dimecres 18 de gener a les 19 h
Divendres 20 de gener a les 19 h

Horari de visita regular: de dilluns a dijous de 17 h a 20 h fins al 26 de gener

Emergêncies.4
NO HI HA EXPOSICIÓ
Això és un aniversari, una fira, una festa, un recital, un ritual, un joc de màscares i una cerimònia.

Del 15 de desembre al 26 de gener de 2023
Per sol·licitar visites guiades per grups: mostrafemart@gmail.com
Ca La Dona (C. Ripoll, 25)

Aquest any les artistes de la residència Emergêncies escapen de les formes tradicionals d’exposició i deserten de la idea de treball artístic finalitzat. Sota el títol “No hi ha exposició” proposem diverses maneres de celebrar la presentació pública dels projectes d’aquesta edició.

Amb els projectes artístics i curatorials de: Solomillx (Raquel Marcos) · Silvia Ramos Montes · Maybuch Victorel · Shetza Chicacausa · Lydia Prieto i Clàudia Serrano · Periviri (Montserrat del Moral) · Montserrat Aránega · Helena Muñoz i Yaiza Berrocal

Aquesta edició d’Emergêncies ha proposat treballar al voltant de les Formes d’escapisme. Hem volgut recuperar el concepte «escapisme» per explorar, des de les pràctiques artístiques, formes de resistència davant els múltiples aparells de disciplina, control i conquesta.

«Escapisme» és una adaptació de la paraula anglesa escapism, utilitzada la segona meitat del segle XIX per a referir-se als a les actuacions que practicaven les artistes que mostraven l’habilitat d’escapar-se d’espais tancats, deslligar-se de cordes, cadenes o camises de força.

Per nosaltres, tota activitat creativa és una resistència contra la norma, contra la tendència habitual, una forma d’escapisme de les convencions, un exercici experimental de risc que torna possible i realitzable l’impossible. En aquesta Europa fortalesa, capitalista, patriarcal i racista les formes d’escapisme esdevenen una activitat subversiva que transgredeix la realitat més opressiva.

Data

15 des. 2022
Expired!

Subscriu-te a Ca la Dona

febrer 2023
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?