Marxa de la solidaritat

Prou Racisme! Aturem l’extrema dreta!

Ca la Dona ens adherim a la Marxa de la solidaritat convocada des de la Unitat contra el feixisme i el racisme, dissabte 18 de març a les 17h30, a Passeig de Gràcia (Barcelona), a la cantonada C. Provença (seu del Parlament Europeu).

Aquesta manifestació s’emmarca dins la jornada internacional de protestes pel dia de l’ONU contra la discriminació racial, World Against Racism.

Uneix-te!

[COMUNICAT DE PREMSA]

Protesta per un món contra el racisme: 18 de març de 2023

El dissabte 18 de març de 2023, World Against Racism & Fascism, una xarxa internacional de moviments antiracistes, tornarà a reunir-se per a la Jornada de l’ONU contra la Discriminació Racial, per rebutjar totes les formes de racisme i feixisme en un dia global d’acció.

L’any passat, més de 60 ciutats van participar en la protesta internacional —des del Canadà fins a Corea del Sud— i els organitzadors esperen una resposta encara més gran aquest any.

Argumenten que “el racisme institucional sistemàtic està donant espai al dret racista i feixista per créixer”. Els organitzadors assenyalen el recent atac a les institucions estatals a Brasília com un exemple del que realment representa l’extrema dreta. Apunten a les vagues i altres mobilitzacions de cada vegada més països, que reuneixen persones de tots els orígens en lluites conjuntes per defensar les seves condicions de vida i de treball, i subratllen la capacitat d’organitzar aquí la unitat i la solidaritat antiracistes.

En la seva declaració conclouen: “Davant d’una crisi massiva i internacional del cost de la vida ens hem d’oposar al racisme, a la política de ‘divideix i venceràs’ i al creixement de la dreta racista i feixista. És hora de mobilitzar la majoria antiracista. Hem de lluitar de manera unitària contra el racisme i el feixisme.”

Fins ara, moviments units d’uns setze països ja han donat suport a la convocatòria, hi ha moltes accions estan previstes per aquest dia, mentre s’hi sumen més moviments.

Més info: https://ucfr.cat/18m2023/

Data

18 març 2023
Expired!

Hora

17:30

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?