Presentació del llibre de Mercedes Vilanova “Tres paisajes sin puerta”

La historiadora Mercedes Vilanova Ribas, aquests últims anys, en acabar la seva fecunda vida universitària, ha encetat una carrera literària que l’ha portada a la producció d’unes obres molt interessants i personals.

En els seus llibres La palabra y el Poder i El mago y la reina, aprofita tot el seu saber en el camp de la història de fons orals i incideix en la interpretació de la memòria col·lectiva i individual en forma d’assaig i de novel·la plena de fantasia.

Cada vegada treballa més amb els materials de la seva pròpia memòria personal i la seva obra esdevé un testimoni vital i intel·lectual de primer ordre. Així l’obra que presentarem el Centre de documentació de Ca la dona i la Libreria Pròleg porta un títol molt suggerent, Tres paisajes sin puertas, i és un recorregut, en tres parts, a través de tres moments neuràlgics de la vida política i acadèmica de l’autora amb amplis escenaris naturals i culturals on transiten els personatges que l’han acompanyada en la recerca de l’amor, la llibertat i la justícia.

Us esperem dilluns 16 de novembre a les 18:30

Data

16 nov. 2020
Expired!

Hora

18:30 - 20:00
Zoom

Lloc

Zoom
Web
https://zoom.us/
Inscripcions

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?