Scum laude. Tesis al descobert

Tesis al descobert

Anna Fando Morell i Teresa Sanz Coll

Art, curadoria i polítiques culturals des dels feminismes: una anàlisi de la Mostra FemArt (1992-2018)

Acte no mixte

El Centre de Documentació de Ca la Dona reprenem l’espai per a donar a conèixer i celebrar les tesis doctorals i
els treballs finals de Màster de companyes activistes. Volem trencar les barreres del món acadèmic i fer circular sabers i coneixements que obren nous enfocaments i anàlisis de la realitat que vivim. Volem fer-ho des d’una perspectiva transdisciplinar, transgeneracional i interseccional. Compartirem trajectòries curriculars, trencarem les fronteres de les especialitats acadèmiques, treballarem les desigualtats i privilegis de classe, d’origen, d’ètnia, d’identitat sexual, de capacitisme i d’opció sexual; i aprofitarem la sincronia vital única de les diferents generacions de feministes que circulem per Ca la Dona per a treballar, debatre i pensar conjuntament amb esperit crític.

El títol és una referència al Manifest de Valerie Solanas doncs volem destacar el to crític amb els processos normatius de l’acadèmia posant una distància irreverent i iconoclasta.

Us convidem a la trobada amb Anna Fando que ens parlarà de la seva tesi “Art, curadoria i polítiques culturals des dels feminismes: una anàlisi de la Mostra FemArt (1992-2018) en diàleg amb Teresa Sanz, el dia 22 de febrer a les 19 h, a Ca la Dona, planta 3.

Inscripcions

Data

22 febr. 2022
Expired!

Hora

19:00 - 21:00

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?