Tallres Horteres

Tallers introductoris: Iniciació en els rituals dels Cicles de la Terra, Equinoccis i Solsticis

L’any 2012 es va anunciar com el principi de la transformació física psíquica i espiritual de la humanitat, principi que marcaria un canvi de paradigma, es va anunciar com la Gran Nit a transcórrer, amb camins a recórrer. 

Estem en aquesta gran nit i comencem a recórrer els camins, els camps, les planes, les muntanyes, les ribes de rius, mars, llacs, tots els camins amb una mateixa meta, veure l’Alba del dia nou.

Com quan surts d’excursió cal portar algunes coses per al camí: aliment, aigua i moltes ganes de passar-ho bé. Encara que el camí sigui difícil i tortuós, és necessari estar atenta, tenir els ulls ben oberts, tenir bones sabates, bona companyia, que quan la que va primera es cansa, puguis prendre el relleu, que el viatge tregui el millor de tu i que puguis inspirar a les altres i als altres, i a donar el millor de si mateixes.

El camí de la Gran Nit no té temps establert, té reptes per a l’evolució, per al gran salt cap a la no frontera, per a la creació de noves maneres de relacionar-nos en comunitat, per a la creació col·lectiva, pacifica, harmònica. Com en tot repte necessites eines personals, mentals, físiques, psíquiques i intuïtives. En aquest camí aniràs aprofundint en elles, al teu ritme, a la teva elecció. 

En aquest temps les àvies posen l’accent a transmetre a les seves nétes i néts, el seu coneixement, experiència, saviesa de vida d’amor per la Terra i el que habita en ella. 

Us fem una invitació a participar a tres tallers introductoris d’Iniciació en els rituals dels Cicles de la Terra, Equinoccis i Solsticis

Dijous 11 de febrer 2021 Lluna Nova

Divendres 19 de febrer 2021 Lluna Creixent

Dissabte 27 de febrer 2021 Lluna Plena

Mes informació: horterescaladona@gmail.com

*Aforament limitat.

*Acte no mixt

Programació

11 de Febrer

19h - 20:30h
Lluna Nova
Per què m'interessa conèixer, profunditzar en els cicles de la Terra? Què necessitem en l'àmbit personal i material?

19 de febrer

19h - 20:30h
Lluna Creixent
Sanació dels nostres avantpassats per a sanar-nos a nosaltres.

27 de febrer

19h - 20:30h
Lluna plena
Creació col·lectiva i recreació dels rituals dels cicles de la Terra
Etiquetes:

Data

11 febr. 2021
Expired!

Hora

19:00 - 20:30

Lloc

Hort de Ca la Dona
Horteres CLD

Organitzadora

Horteres CLD
Telf:
692177749
Email
horterescaladona@gmail.com

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?