Tengo tanto amor que no tengo miedo: prácticas artísticas contra el fin del mundo

Dilluns 6 de maig, a les 18:30 h, a la Biblioteca de Ca la Dona

Conversa expandida amb: Kekena Corvalán, Nora Ancarola, Valentina Gaia Lops, el col·lectiu FemArt i totes les persones que assisteixin a la trobada.

Des de Femart seguim explorant les potencialitats de les pràctiques artístiques com a exercici col·lectiu d’acció política transformadora i estem molt contentes de rebre la visita de l´escriptora, artista i curadora argentina Kekena Corvalán, que posa el cos i l’energia en la creació artística col·lectiva, el compromís de despatriarcalitzar el món, territerioritzar el desig, des/marcar-se de les “marques”, desmonumentalitzar l’art i compartir vitalment la generació de nou imaginari…

Kekena ha dedicat tota la seva trajectòria professional a promoure una cura(doria) feminista socialment afectiva i alliberadora (una “kuiradoria” com, en ocasions, li agrada senyalar). Amb ella, us convidem a una trobada-diàleg participatiu per reflexionar plegades sobre l’exercici creatiu des d’una perspectiva transfeminista i (des)ordenada.

Davant l’extractivisme de les institucions culturals hegemòniques i l’individualisme competitiu, pròpia de les dinàmiques neoliberals, esdevé urgent articular i defensar una pràctica artística col·lectiva, horitzontal i compromesa amb la transformació de la realitat de la mà del les lluites de base i els moviments socials.

Des de l’amor i l’afecte, aquesta oportunitat de poder compartir juntes impressions i reflexions sobre la generació d’espais nous creatius i expansius, se’ns presenta com una altra forma d’autodefensa contra les imatges apocalíptiques i interessades de la fi del món.

Crèdits del cartell: imatge extreta d’una serigrafia pel 8M de @pirroluciana

Data

06 maig 2024
Expired!

Hora

18:30

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?