Exposició “Travesías entre ensoñaciones y tempestades”

FemArt presenta la nova exposició de Las Migras de Abya Yala a Ca La Dona

EXPOSICIÓ Del 27 de gener al 24 de març

INAUGURACIÓ 27 de gener a les 19h

Ca La Dona (C. Ripoll, 25)

El dijous 27 de gener de 2022 inaugurem l’exposició “Travesías entre ensoñaciones y tempestades” de la col·lectiva de col·lectives Las Migras de Abya Yala, guanyadores de l’última edició de la Mostra FemArt “La institució dins meu”. En aquesta nova exposició es despleguen nous projectes i incorporen més grups de treball que van des de l’art mural, el textil, passant per el medi audiovisual i la instal·lació.Les obres impactants d’aquesta col·lectiva de col·lectives parteixen dels feminismes decolonials i antirracistes.

Las Migras de Abya Yala van ser les seleccionades per a desenvolupar una exposició a l’espai expositiu de Ca La Dona. A la passada edició de la Mostra FemArt vam poder veure el seu projecte “En resistencia” on reivindicaven la caputxa com a aliada i com a símbol de la revolució feminista. Amb aquest projecte van aconseguir captivar tant al jurat com al públic de la Mostra. Les obres impactants d’aquesta col·lectiva de col·lectives parteixen dels feminismes decolonials i antirracistes. 

La col·lectiva de col·lectives Las Migras de Abya Yala està conformada per dones llatinoamericanes que proposen les lluites col·lectives som a motor de la seva pràctica artística. A través de disciplines com la fotografia, el periodisme literari, la ilustració o el teixit creen conjuntament obres que són eines de guerrilla. Las Migras de Abya Yala també recuperen metodologies ancestrals, defensen metodologies queer i implementen l’error, l’afecte, l’humor i el carnaval com a metodologies vàlides front al model productiu capitalista que també impregna el món de les produccions artístiques.

Data

27 gen. 2022 - 24 març 2022
Expired!

Hora

17:00 - 20:00

Subscriu-te a Ca la Dona

maig 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?