ULLAL 2024: Convocatòria oberta!

PRESENTACIÓ DE PROPOSTES DEL 4 AL 18 DE DESEMBRE 2023

Des d’avui, 4 de desembre, fins al 18 de desembre, s’obre la convocatòria per presentar propostes per l’exposició fotogràfica col·lectiva Ullal, que tindrà lloc d’abril a maig de 2024 a Can Batlló.

Ullal és un festival transfeminista de fotografia que mossega la realitat des de les lluites de base,
pràctiques de resistència i cossos dissidents. S’organitza de manera autogestionada, amb la col·laboració de més d’una trentena de col·lectives, d’entre les que Ca la Dona, FemArt, i altres grups de la casa, en formen part.

Com puc participar?
La participació a Ullal està oberta a individualitats, col·lectives i equips artístics de qualsevol edat, de tots els nivells (professionals o no) i sense restricció per procedència o residència. Es fa a través del formulari disponible a ullalfest.org/convocatoria
Creiem en l’existència i desenvolupament d’espais i relats contrahegemònics, per això prioritzem les perspectives i produccions artístiques generades des d’altres mirades que NO siguin les d’homes cis, blancs, heterosexuals i europeus. Apel·lem i confiem en l’auto responsabilitat per participar en la convocatòria segons aquests criteris.

Modalitats i categories
Es poden presentar fotografies que utilitzin qualsevol suport i tècnica: digitals, analògiques, materials intervinguts, instal·lacions, fotomuntatges, etc.
Les categories on es poden presentar obres son:

  • Dents tortes. Oberta a totes les imatges que recullen pràctiques i EXPERIÈNCIES ENCARNADES. Cossos i col·lectius que des del desig dissident, la passió que desborda tota raó imposada, la sexualitat lliure, la diversitat funcional, la neurodivergència i l’humor irreverent desencaixen les dentadures més conservadores.
  • Fent Saliva. Aquesta categoria va destinada a totes les imatges que fan dels DESITJOS UTÒPICS una possibilitat real aquí i ara. Imatges que plantegen PUNTS DE FUGA a les formes de ciutadania imposades. Projectes col·lectius que teixeixen, a partir del suport mutu, mons alternatius que ens fan la boca aigua.
  • Paluego. Espai destinat a les IMATGES D’ARXIU relegades a l’oblit. Imatges que retornen, fantasmes que es resisteixen a desaparèixer: allò que queda entre les dents i reclama atenció. Imatges que ens ajuden a configurar una CONTRA-MEMÒRIA que assenyala i desactiva les violències exercides per la història oficial.
  • A queixalades. Lluites diàries i resistències quotidianes, petites victòries guanyades des de l’acció directa i posant el cos. DESOBEDIÈNCIES COL·LECTIVES contra l’ordre establert que a mossegades van recuperant la ciutat i els seus espais de les mans dels bancs, les institucions, les empreses…
  • Dentera. Vol assenyalar i recollir totes aquelles SITUACIONS DE VIOLÈNCIA RACISTA, MASCLISTA, INSTITUCIONAL, POLICIAL, etc. que s’exerceixen de manera quotidiana. Imatges que recullen tots els aparells de repressió, les pràctiques disciplinàries i els dispositius de control social que ens fan grinyolar les dents i exigeixen acció directa.

Resolució de les obres seleccionades: primera quinzena de febrer 2023.

Més informació >>
Bases >>

Data

04 des. 2023
Expired!

Subscriu-te a Ca la Dona

juny 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?