Visites guiades a l’exposició “Conspiracions isòpteres: plans creatius per a la desordenació de l’espai públic”

Fins al 22 de febrer
Sala d’exposicions de Ca la Dona (C. Ripoll, 25)

Horari de visita:
De dilluns a dijous, de 17 h a 20 h

Visites guiades:

  • Dimarts 30 de gener, a les 19 h
  • Dijous 8 de febrer a les 19 h
  • Dimarts 13 de febrer, a les 19 h
  • Dissabte 17 de febrer, a les 12 h

Per a visites guiades per a grups, fora d’aquests horaris, ens podeu escriure un correu a mostrafemart@gmail.com

La residència artística Emergêncies.V de FemArt presenta els projectes que s’han desenvolupat durant aquests mesos. Plans, receptes, estratègies, trames i sistemes per desordenar l’espai públic.

Amb els projectes artístics i curatorials d’Abril Carretero Balcells, Judith Collell, Laia Velasco Flo, Sandra Sanart, Auri Alós, Reacción Semillera (Lau Lopez i Mar Coloma), Júlia Soler i Mia Guardiola, Desquiebres (Bianca Dentellato i Mar Fabbri Tosi), i Cecilia Galindo.

La residència Emergêncies posa punt i final a un itinerari formatiu que ha explorat diverses conspiracions per estudiar l’espai públic. Camila Opazo-Sepúlveda ens va presentar l’amnèsia colonial, Teresa Lanceta ens va parlar de la desmemòria històrica, el col·lectiu Memòria, Lluita i Resistència ens va introduir a les xarxes comunitàries contra la gentrificació i la okupació, Nancy Garin ens va situar cossos, territoris i carrers com espais de lluita. També vam tenir tallers teòric-pràctics amb lis artistis Ida Bartbati, Valentina Gaia Lops, Tropidelia, Lucia Piedra, Col·lectiu Pirulís i Núria Güell.

Us convidem al nostre cau d’isòpteres a gaudir de l’exposició que recull els projectes d’aquesta edició i a participar de les accions, visites i activitats que tindran lloc tant a Ca la Dona com a diversos punts de la ciutat.

Data

30 gen. 2024
Expired!

Hora

19:00

Subscriu-te a Ca la Dona

setembre 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?