Dijous 31/3/2011, 19.00h., a Ca la Dona: Presentació del llibre d’Anna Bosch Pareras, Mujeres que alimentan la vida. Selección de textos (1996-2008).

atenció: és  les 19.00 h, i no a les 19.30 h

Presentació a càrrec d’ Elena Grau Biosca, del grup Giulia Adinolfi. Hi participaran: Isabel Ribera Domene, del col·lectiu En Pie de Paz;  Elisabeth Maluquer Margalef, del grup Las Petras i Neus Moreno Saenz, del grup Dones i Treballs de Ca la Dona.  Organitzen: Ca la Dona (Grup Dones i Treballs) i Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison (CCDFB).

Anna Bosch

Anna Bosch

Edició a cura d’Elena Grau, Hortensia Fernàndez, Cristina Carrasco, Mireia Bofill i Carme Alemany. En aquest llibre hem volgut recollir alguns dels escrits més valuosos de l’Anna Bosch, perquè les paraules que composen alguns dels seus rics fils de discurs segueixin vives en la recepció que en puguin fer altres lectores i lectors. També hem intentat esbossar un perfil biogràfic de l’autora connectat amb l’experiència que donà lloc als textos que presentem. Ens mou el desig de donar a conèixer una part del seu saber i del seu recorregut vital, vinculada a l’afany d’intervenir, de fer palanca junt amb altres per reorientar el nostre món vers una major consciència de ser espècie en un planeta viu, homes i dones que aportem les nostres parcialitats per enriquir-nos en una relació que és política. (De la contraportada del llibre).

Log in with your credentials

Forgot your details?