Manifest 8M 2019 de Dones NO Estàndards

MANIFEST 8 M 2019 DE DONES NO ESTÀNDARDS

Benvolgudes companyes,

El manifest que llegirem a continuació no és un manifest per posar en evidència les discriminacions que vivim o per a demanar res. El nostre feminisme, encarnat visiblement en els nostres cossos anormals, no va néixer per a aportar diversitat o diferència al feminisme oficial. El nostre moviment va néixer fa ja gairebé 25 anys per a fer sentir la nostra veu en l’àmbit públic. I tenim moltes coses a dir:

  • Nosaltres, les dones no estàndards, hem tingut i continuarem tenint una vida plena i digne. Plena perquè no ens centrem en les dificultats que els altres imaginen de nosaltres, no ens encallem en la por que el nostre cos pot generar i que és l’exemple oposat del que els sistema heteropatriarcal demanda. Ans al contrari, fem servir aquest imaginari per a apropar-nos, a aquell que ens mira en la distància, astorat, potser encuriosit morbosament i ho fem de forma seductora per a trasgiversar  la situació i provocar-li un somriure.
  • Nosaltres, les dones no estàndards, hem treballat i continuem treballant en el mercat laboral. Fins fa ben poc, hi accedíem sense quotes, ara, amb unes quotes que esperem no hagin de trigar massa temps en desaparèixer.

[…] Document sencer aquí: MANIFEST 8 M 2019 DE DONES NO ESTÀNDARDS

Log in with your credentials

Forgot your details?