La sèrie d’edu-entreteniment Oh My Goig! hibrida ficció i reality, i pretén informar i sensibilitzar en sexualitat adolescent des d’una mirada diversa i feminista, tot denunciant tabús, estereotips i violències masclistes.
Oh My Goig! aposta per la creació col·lectiva de continguts amb el “Comitè de Joves Expertes”, un grup de joves de 19 a 22 anys vinculades a l’activisme feminista i LGTBIQ+, que fan les trames més reals.
En un moment marcat per la demanda social de més i millor informació sobre salut sexual per als i les nostres joves, betevé estrena la quarta temporada d’“Oh My Goig”, la sèrie referent en educació afectivosexual en català. L’estrena serà els pròxims 15 i 16 d’abril, primer el dimecres a YouTube (17h) i en segon passi per televisió dijous nit (21:55h).
Amb la productora audiovisual Camille Zonca al capdavant, betevé renova l’aposta per un format innovador d’edu-entreteniment que hibrida ficció i reality. L’objectiu de la sèrie és informar i sensibilitzar en sexualitat adolescent des d’una mirada diversa i feminista, tot denunciant tabús, estereotips i violències masclistes. Per aquests motius, “Oh My Goig” ha estat reconeguda amb els Premis de l’Observatori contra l’Homofòbia (2017) per la tasc a favor del col·lectiu LGTBIQ+; el Premi per la diversitat en l’audiovisual de la Mesa per la Diversitat del Consell Audiovisual de Catalunya (2019) i el Premi al millor format cultural i divulgatiu del Festival Zoom Igualada (2019). Enguany el programa també ha estat seleccionat per participar al Festival INPUT, la mostra internacional dels programes més important de la televisió pública, que se celebrarà properament durant aquest 2020.
L’aposta per la creació col·lectiva de les trames continua present amb el “Comitè de Joves Expertes”, un grup de joves de 19 a 22 anys, provinents del món de l’activisme feminista i LGTBIQ+, que ha aportat les seves vivències i reflexions als guions perquè les trames de la sèrie siguin representatives de les seves realitats. En aquesta 4ª temporada el Comitè ha comptat amb els consells de psicòlegs i terapeutes professionals d’entitats com el Casal Lambda, el BCN Checkpoint, la Fundació Althaia o el centre SPOTT de la diputació de Barcelona, entre d’altres. L’Associació Cultural El Parlante repeteix col·laboració en la dinamització dels debats i hi aporta la seva experiència en co-creació audiovisual amb joves i altres col·lectius socials.