8/08:: Participem a l’Acte central de la Via Lliure a la Igualtat

festa central al penedès, 8 agost el vendrell, eix igualtat Dissabte 8 d’agost us convidem a acompanyar-nos al Vendrell: La Núria Casals intervindrà a l’acte central de la Via Lliure a la Igualtat “Festa central al Penedès”, organitzat per la Regió 3 de l’Assemblea Nacional Catalana. Presentarem el decàleg per una Catalunya lliure, independent i feminista.

Després de les setmanes dedicades a l’equilibri territorial, solidaritat, oberts al món, diversitat i sostenibilitat, arriba la setmana per promoure el debat sobre la Igualtat, del 3 al 9 d’agost, amb l’acte central de la campanya d’estiu de l’ANC sobre aquest eix a la Rambla Cañas d’ El Vendrell.

Hi ha preparades moltes activitats des de les 18h, hora prevista per l’arribada de la Marxa per la igualtat per les tres comarques del Penedès: música, dansa, teatre, mural de desitjos per la Igualtat, lectura de poemes, zona infantil…

A les 19:30 hi haurà tertúlies simultànies amb les convidades i convidats al Fòrum, que més tard pujaran a l’escenari per visibilitzar les diferents vessants de “la Igualtat”. Les intervencions aniran a càrrec de: Santiago Vidal, Patricia Gabancho, Montserrat Jornet, Francesc Soler, David Elvira i Núria Casals.

Aquí teniu el programa detallat:festa central al penedès, 8 agost el vendrell, eix igualtatQuant i on? : Dissabte 8 d’agost, Rambla Cañas d’El Vendrell, 18h

La Campanya d’Estiu de l’ANC. Campanya per l’11 de setembre al voltant de 10 eixos vertebradors de la futura República Catalana: equilibri territorial, solidaritat, oberts al món, diversitat, sostenibilitat, igualtat, benestar i justícia social, innovació, regeneració democràtica i educació i cultura. Els 10 eixos estan representats en els 135 Trams de la Vida 2015 a l’Avinguda Meridiana de Barcelona. Els Trams corresponents a l’eix Igualtat Igualtat són els del 78 al 92. Feministes per la Independència (FxI) convoquem a totes a participar a la diada omplint la Meridiana amb el Bloc Feminista al #TRAM82.

Més informació: Guia Pràctica de la Diada 2015 i web ViaLliure

FxI

Log in with your credentials

Forgot your details?