01/09:: Marxa Nocturna *no mixta Contra les violències masclistes

justa

[CONVOCATÒRIA MARXA NOCTURNA (no mixta) CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES A L’ESPAI PÚBLIC]

AQUEST DIVENDRES 1 DE SETEMBRE, A LES 21H, a la Plaça del Gas de Sabadell.

Tocaments no desitjats, insults, exhibicionisme sexual, masturbació en públic, acudits sexistes o LGTBIfòbics, cops de colze entre col·legues i rialletes quan passa una dona, mirades lascives, comentaris sexuals no desitjats, judicis sobre la nostra vida sexo-afectiva, invasió de l’espai, menyspreu pel fet de ser dona, lesbiana, trans.

Escridassar, bavejar, dir obscenitats a desconegudes pel carrer, cosificar, aprofitar l’aglomeració pel contacte físic cos a cos i el grapeig, imposar pràctiques sexuals no segures, arraconar, violar.

Totes aquestes són situacions quotidianes que la majoria de dones hem viscut en algun moment de la nostra vida, encara que ens costi visibilitzar-les i compartir-les, ja que moltes vegades són acceptades -o fins i tot banalitzades- pel nostre entorn i no se’n reconeix l’impacte. Però, totes aquestes actituds són formes de violència masclista contra les dones. Les feministes de Sabadell tenim clar que l’espai públic encara no és neutre, i discrimina les dones.Un exemple d’això el trobem als espais d’oci nocturn, com la Festa Major de Sabadell, on es donen moltes d’aquestes agressions masclistes que acaben esdevenint mecanismes altament efectius per expulsar les dones dels carrers, de la nit. Aprofitem aquesta Festa Major per sortir i ocupar conscientment l’espai públic, i per deixar clar als potencials agressors que: la festa i la nit no són excuses per agredir-nos. COMBATEM EL PATRIARCAT, GENEREM ESPAIS FEMINISTES I LLIURES DE VIOLÈNCIES MASCLISTES. ELS CARRERS I LA NIT SÓN DE TOTES!

Log in with your credentials

Forgot your details?