02/06::. Escola Bollera- Jornada: Corporacions i Territori

Des del bloc de Xarxa de l’Escola Bollera organitzem pel proper dissabte 2 de juny una jornada carregada d’aprenentatges al voltant del tema: CORPORACIONS I TERRITORI.

 

Pel matí…

10h-14h. TALLER: “Corporacions, transnacionals i defensa del territori” sobre el megaprojecte Plan Mesoamérica.

Taller a càrrec d’Ana G. Aupí.

En aquest taller ens endinsarem en les distintes problemàtiques de la regió mesoamericana i en les resistències dels pobles i feministes d’eixa regió. A través de diferents exercicis i sobretot, del viatge pel pòster del col·lectiu Colmena (http://beehivecollective.org/posterViewer/?poster=mr&lang=es), podrem endinsar-nos en com els “despojos” territorials i el genocidi són un continuum des de la invasió espanyola, i en l’actualitat amb les neo-corporacions europees i estatunidenques.

Un matí per reflexionar, compartir experiències i cosmo-cimientos al voltant d’aquests projectes de mort, i de la rebel·lia que construeix l’alegria i la resistència, malgrat ells.

 

Aquesta activitat té places limitades i requereix inscripció prèvia.

Ací formulari d’inscripció: https://goo.gl/forms/4vqgYHUq941p0uiq2

I a la tarda…

16h. TAULA RODONA: “Corporacions catalanes atemptant contra el territori”

A càrrec de Clàudia Bergnes i Paula Llaurador

(Entrada lliure)

En aquesta activitat tractarem temes de lluita ecologista des d’una perspectiva feminista. Lluites que traspassen els nostres cossos, com les explotacions càrniques produïdes al nostre territori, les condicions laborals d’aquestes indústries, visibilitzant les resistències que es generen en l’actualitat.

També tractarem la privatització dels recursos naturals que impossibilita l’ús lliure d’un bé tan necessari com és l’aigua.

 

Recordem que l’Escola és gratuïta i l’espai és accessible. Si tens qualsevol dubte o necessitat (interpretació en llengua de signes, acompanyament, espai infantil…) pots escriure’ns a escolabollera@gmail.com.

 

Log in with your credentials

Forgot your details?