04/09::. [ASSEMBLEA] La Comuna 4 de setembre

Benvolgudes sòcies i grups,

La propera reunió de la Comuna, tindrà lloc el proper dimarts 4 de setembre, a les 18.30h. Us farem arribar l’ordre del dia a finals d’agost però us voliem recordar la data i la hora ja que és una reunió molt important donada la proximitat de la inauguració de la Casa de Ca la Dona el proper 29 de setembre.

El que ja podem dir amb gairebé tota la seguretat és que un punt central de la reunió seràn els temes vinculats a la inauguració de la casa i les iniciatives que van sorgir a la reunió del 12 de juliol.

Dinamitzaran la propera reunió:  Marta Carrera i Carme Alemany

Us deixem el resum de l’anterior Comuna del 12 de juliol per poder consultar els temes parlats i els temes pendents: REUNIÓ La Comuna 12 de juliol

Us animem a venir a la reunió per impulsar la inauguració de la casa i per enfortir-nos com espai referencial feminista al món mundial! Necessitem moltes energies per a treballar-hi!

El nostre projecte feminista necessita l’impuls de totes per anar creixent amb compromís i implicació, cuidar-lo i que ens cuidi per continuar sent un espai per a totes nosaltres i també per a moltes més!

Us esperem!!!

Log in with your credentials

Forgot your details?